AcasăNews AlertVIDEO – CRIMĂ LA BAIA MARE – Un bătrânel şi-a omorât vecinul...

VIDEO – CRIMĂ LA BAIA MARE – Un bătrânel şi-a omorât vecinul lovindu-l cu un lemn si un topor până şi-a dat sufletul

spot_img

DISTRIBUIȚI


Crimă oribilă în cartierul băimărean FIRIZA. Un bătrânel a fost reţinut de poliţişti ca principal suspect în această oribilă faptă. Anchetatorii bănuiesc că omorul a avut loc azinoapte, însă totul a ieşit la iveală astăzi în jurul orei 11. Autorul a chemat un vecin pentru a vedea ce se întâmplă cu un amic de-al lui care nu se mai trezea. Băimăreanul şi-a dat seama imediat ce s-a întâmplat şi a alertat poliţia.

Gheorghe Breban, de 78 ani s-a întâlnit aseară cu un vecin de-al său în vârstă de 54 ani. Cum omul era pensionar şi locuia singur a vrut să mai schimbe o vorbă cu cineva. Totul a fost bine până când au băut mai multe pahare şi ar fi început să se certe. Bătrânelul a pus mâna pe un lemn şi l-a lovit pe vecinul său până când acesta a rămas fără suflare. Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat autorul crimei s-ar fi culcat. Astăzi acesta a mers la un vecin şi i-a spus că bărbatul de 54 ani nu se mai trezeşte. Acesta a alertat autorităţile când a văzut grozăvia.

ACTUALIZARE 1:

Principalul suspect in acest caz este proprietarul gospodariei, in varsta de 78 de ani. Acesta şi-a recunoscut fapta în faţa anchetatorilor, spunîndu-e că îi pare rău de ce s-a întâmplat. Victima lui avea 54 de ani şi a fost omorât cu multiple lovituri aplicate cu o cu o bucată de lemn şi cu coada unui topor. Criminaliştii au prelevat probe de la faţa locului. Toate acestea indicau un singur suspect: bătrânelul de 78 de ani. „Sesizarea a venit pe 112 ca la locuinta lui Gheorghe B. (78 ani), intre acesta si Vasile F. (54 ani) a avut loc un conflict spontan urmate de agresiune şi omor. In acest moment se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infracţiunii de omor” a declarat Gabriela Liahovici, purtător de cuvânt al IPJ Maramureş.

Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Suspectul va fi dus la secţia Psihiatrie a spitalului Sighet pentru efectuarea unei expertise de specialitate. În cazul în care specialiştii vor stabili că avea discernământ va fi acuzat de comiterea infracţiunii de omor calificat şi riscă până la 20 de ani de puşcărie.

(imagini video în curând)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA