Acasăsinucidere maramuresVIDEO – OFERTE SĂRBĂTORI IARNĂ LA CAVNIC– 490 lei/persoană 4 nopţi de...

VIDEO – OFERTE SĂRBĂTORI IARNĂ LA CAVNIC– 490 lei/persoană 4 nopţi de Crăciun şi 1.000 lei/persoană 5 nopţi de Revelion

spot_img

DISTRIBUIȚI


Ofertele pentru sezonul de schi 2011/2012 dar şi pentru Sărbătorile de Iarnă au apărut deja. La Cavnic spre exemplu, la domeniul schiabil SuperSki în Carpaţi, preţurile sunt accesibile pentru toţi iubitorii muntelui şi nu numai. Cornel Poenar, administrator hotel SuperSki Cavnic a prezentat cititorilor 2.actualmm.ro câteva dintre ofertele pe care le-a pregătit turiştilor.

cornel poenar - administrator
2.actualmm.ro

„Încep cu oferta de Crăciun. Avem patru nopţi de Crăciun la preţul de 490 lei care includ mic dejun şi Seara de Crăciun. Avem ofertă de Revelion 5 nopţi cazare este 1.000 de lei care include mic dejun, bufet suedez, saună, jacuzzi, abonament redus la transportul pe cablu, Noaptea de Revelion şi masa de Revelion. Şi totodată pentru cei care sunt cazaţi la noi în hotel au reduceri la echipamentele de schi la 50%.

Oferta pentru tot sezonul de iarnă cuprinde următoarele: de la 3 nopţi cazare până la 7 nopţi cazare. Toate acestea cuprind demipensiune, schipass, jacuzzi. De exemplu, la 3 nopţi cazare tariful este de 540 lei de persoană, iar 6 nopţi cazare 960 lei cazare, cu demipensiune. Deci, undeva între 130 de euro şi 240 euro de persoană, cam o săptămână cu skipass inclus de la ora 9 până la ora 22, cu demipensiune şi accesul la servictiile SPA. Totodată avem 2 kilometri de pârtie cu nocturnă şi zăpadă artificială pe aproximativ 3 km din cei 7 km disponibili”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA