Acasă Eveniment ACTUALIZARE/ (VIDEO) NUNTĂ ÎN MARAMUREȘ - Petrecere în interior cu zeci de...

ACTUALIZARE/ (VIDEO) NUNTĂ ÎN MARAMUREȘ – Petrecere în interior cu zeci de invitați, în timp ce situația COVID se înrăutățește

DISTRIBUIȚI

Numărul infectărilor cu COVID-19 crește treptat în fiecare zi, iar autoritățile pregătesc noi măsuri și restricții pentru a ține pandemia sub control. Cu toate acestea, unii maramureșeni nu dau doi bani pe regulile impuse de autoritățile competente. Este cazul unor proaspăt-căsătoriți din Sighetu Marmației care au invitat la nunta lor un număr mai mare de invitați decât permite legea în spațiile închise. Nunta a avut loc într-un cunoscut local din oraș, iar în imagini se pot număra peste 30 de persoane.

Un cititor al ActualMM a fost cel care a sesizat neregula. Se pare că imaginile video și foto de la eveniment au fost făcute publice pe Facebook chiar de către cei care ar fi fost angajați de către miri pentru a organiza nunta.

Aș vrea să vă arăt câtă de mult se respectă regulile, eveniment în interior cu un număr mult peste cel normal acceptat în această perioadă“, ne-a transmis cititorul.

Cel mai probabil, nuntașii se vor alege cu o sancțiune din partea autorităților. Vom reveni cu amănunte.

ACTUALIZARE:

Conform informațiilor oficiale, se pare că evenimentul a avut loc într-un local din Sighetu Marmației, în data de 25 iulie 2020.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta este abilitat sa va comunice urmatoarele: avand in vedere sesizarea cu privire la desfasurarea unui eveniment privat care nu respecta in starea de alerta, masurile prevazute de lege, au fost efectuate verificări în acest sens, de catre institutiile abilitate (politie). Pentru nerespectarea prevederilor legislatiei in vigoare, respectiv a masurilor pentru prevenirea și limitarea infectiei cu noul Coronavirus, organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional conform prevederilor articolul 65 litera l din legea nr. 55/2020 cu suma de 2000 de lei“, a declarat Dan Bucă, purtătorul de cuvânt al CJSU Maramureș.

În acest moment, legea permite organizarea de evenimente în spații închise cu maxim 20 de participanți, fără a exista posibilitatea de a se servi masa în interior. În exterior, sunt permise evenimente cu maxim 50 de participanți.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA