AcasăEvenimentSportVIDEO: Nu ratați aceste bijuterii! În ultimul amical, Franţa a creat opere...

VIDEO: Nu ratați aceste bijuterii! În ultimul amical, Franţa a creat opere de artă, nu goluri!

DISTRIBUIȚI

Trupa pregătită de Laurent Blanc a făcut senzaţie în ultimul test înainte de Euro 2012, plecând spre Polonia şi Ucraina după o prestaţie stelară. La Le Mans, în faţa a 24.000 de suporteri, francezii au dovedit că sunt într-o formă excelentă şi îndreptăţiţi să spere la câştigarea Campionatului European. „Victima” s-a numit Estonia, o naţională care a ratat prezenţa la Polonia şi Ucraina după un baraj cu Irlanda (0-4 şi 1-1).

„Cocoşii” au avut doi fotbalişti de neoprit marţi seară: Ribery şi Benzema. Trei dintre cele patru goluri au venit datorită acestora.
Primul a marcat de Ribery, după o superbă combinaţie cu vârful Realului. Apoi, Benzema a făcut „dubla”. Dacă golul de 2-0 a fost o execuţie personală de mare rafinament, în schimb, reuşita de 3-0 a venit după o centrare a lui Ribery. Scorul final a fost stabilit de Menez, din pasa lui Giroud.
Franţa e în grupa D, alături de Ucraina, Anglia şi Suedia. Elevii lui Blanc vor debuta în competiţie la 11 iunie, contra Angliei. Apoi, vor întâlni Ucraina (15 iunie) şi Suedia (19 iunie).

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=z0izlV9CCyY&feature=player_embedded#t=3s

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA