spot_img
AcasăEvenimentVIDEO - NINSOARE MARAMUREŞ - A nins pe DJ 184 la Cavnic....

VIDEO – NINSOARE MARAMUREŞ – A nins pe DJ 184 la Cavnic. Poliţiştii din Cavnic au verificat anvelopele autovehiculelor

spot_img

DISTRIBUIȚI

2.actualmm.ro

Pe drumul judeţean DJ 184 este depus un strat de zăpadă, pe tronsonul cuprin între zona pârtiilor de schi şi până la Ocna Şugatag, care măsoară între 0-2 cm. “Prefectul Sandu Pocol se află în zonă şi a solicitat echipelor de intervenţie să acţioneze cu utilaje şi să împrăştie material antiderapant pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier. De asemenea, un echipaj al poliţiei rutiere patrulează pe sectorul de drum afectat de ninsoare şi asigură fluidizarea circulaţiei rutiere. Angajaţii societăţii care asigură şi întreţin drumul judeţean au ieşit în trafic şi împrăştie material antiderapant. Comitetul Judeţean de Iarnă recomandă conducătorilor auto să îşi adapteze viteza la condiţiile de pe carosabil şi cele meteorologice. Este important să circule preventiv şi să păstreze o distanţă suficientă faţă de autovehiculul din faţă pentru putea opri autoturismul în siguranţă, în caz de nevoie.

2.actualmm.roDe controale nu au scăpat nici soferii care au avut drum prin Cavnic. Politia rutiera din Cavnic a instituit filtre la urcarea spre partiile de schi, verificand daca masinile sunt dotate cu anvelope de iarna, asa cum prevede legea. Aceleasi echipaje au patrulat pe tronsonul respectiv de drum.

Şoferii nu trebuie să accelereze autovehiculele la ieşirea din viraje. De asemenea, este de vitat bruscarea comenzilor autovehiculului, iar frânarea acestuia se va efectua, din timp, cu frâna de motor pentru a evita derapajele care pot contribui la producerea de accidente sau ieşirea în decor a autovehiculelor.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA