spot_img
AcasăNews AlertVIDEO - NĂMEŢI - Orăşenii din Cavnic nu mai au unde arunca...

VIDEO – NĂMEŢI – Orăşenii din Cavnic nu mai au unde arunca zăpada. În curţi zăpada depăşeşte doi metri

spot_img

DISTRIBUIȚI

Maramureşenii se confruntă cu zăpezi uriaşe. Un metru măsoară omătul la Cavnic. Oamenii s-au urcat pe acoperişuri să dea zăpada jos după ce acoperişurile a două case s-a prăbuşit. Nici prin curţile oamenilor nu este mai bine. Acolo zăpada atinge şi doi metri, ajungând la geamurile caselor, iar oamenii pur şi simplu nu mai au  unde o arunca.

Acoperişurile a două clădiri mai vechi s-au prăbuşit sub greutatea zăpezii căzute din abundenţă în ultimele zile în oraşul maramureşean Cavnic. Una dintre case era locuită de un bărbat, iar cealalta era nelocuita. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Pentru a preveni astfel de incidente căvnicarii s-au urcat pe acoperişuri pentru a da omătul jos. „Pe acoperiş e foarte mare, casele is bătrâne şi se prăbuşesc. Pe acoperş are cam 90 de cm” spune un localnic. În curţile oamenilor omătul depăşeşte geamurile la locuinţe şi abia reuşesc să iasă din case. Pur şi simplu nu mai au unde o arunca. ”

„Două case s-au îmburdat deja din cauza zăpezii, trebuie să o dăm jos. Şi tot ninge, şi tot ninsoare zice. Ăştia de la pârtie se bucură, noi nu prea că trebuie să dăm cu lopata” spune Ioan Filip, localnic.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA