AcasăNews AlertUPDATE - VIDEO - MORT ÎN LIVADĂ - Cadavru descoperit într-o livadă...

UPDATE – VIDEO – MORT ÎN LIVADĂ – Cadavru descoperit într-o livadă situată între Buciumi şi cătunul Runc (imagini şocante!)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Avertisment! Imagini socante!

Descoperire macabra în urmă cu puţin timp între Buciumi şi cătunul Runc. Un maramuresean care a mers in livada sa vadă dacă poate să isi curete prunii a gasit un barbat mort. Speriat a sunat la 112. Mai multe echipaje de politie dar si criminalisti au mers imediat la fata locului. Barbatul se pare ca are in jur de 50 de ani si nu avea asupra sa niciun fel de acte de identitate. Politistii i-au gasit in buzunare un pachet cu tigari, bucati dint-un ziar si mai multe nuci pe care cel mai probabil barbatul le-a cules din livezile prin care a trecut. Se pare ca victima zace acolo de aproximativ 2-3 zile, insa a fost gasit de abia acum. Politistii si procurorii au deschis o ancheta pentru a stabili exect ce s-a intmplat. Trupul neinufletit a fost dus la morga in vederea efectuarii necropsiei.

ACTUALIZARE 1 – Comunicatul oficial IPJ Maramureş

„Duminică, 23 octombrie,  Poliţia oraşului Şomcuta Mare a fost sesizată,  în jurul orei 14,00, de către un cetăţean din Şomcuta Mare, despre faptul că, în locul numit „La Moluţ” din satul Buciumi, a găsit o persoană de sex bărbătesc, de aproximativ 45 de ani, decedată. Locul unde a fost găsit bărbatul se află la o distanţă de aproximativ 600 metri, lateral dreapta, de drumul care face legătura între localităţile Buciumi şi cătunul Runc. Persoana decedată, a fost găsită întinsă pe jos, cu faţa în sus. A fost efectuată necropsia şi în urma acesteia s-a constatat că moartea a fost cauzată de hipotermie. Corpul neînsufleţit, nu a fost identificat încă. Prezentăm în continuare câteva din articolele de vestimentaţie cu care era îmbrăcat: bască de culoare neagră, un hanorac de culoare crem cu mâneci albastre, un pulover cu fermoar de culoare crem inscripţionat, pantaloni de trening de culoare albastră, cizme scurte, de culoare albastră. În prezent, poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării persoanei decedate. Cine poate oferi date care să ajute la identificarea cadavrului, este rugat să apeleze poliţia”.

ACTUALIZARE 2: Poliţiştii au identificat bărbatul decedat

„Poliţia oraşului Şomcuta Mare a finalizat verificările privind cadavrul cu identitate necunoscută, găsit în data de 23.10.2011 în locul numit ,,La Moluţ” de pe raza loclaităţii Buciumi. Identitatea persoanei decedate a fost stabilită. Este vorba de Ioan M., de 42 de ani, din localitatea Coaş, cunoscut ca făcând parte din categoria celor care prestează munci ocazionale. Corpul neînsufleţit a fost ridicat de aparţinătorii care îl vor înhuma” se precizează într-un comunicat al IPJ Maramureş.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA