spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICVIDEO: Momente-cheie din relaţia cuplului Andreea Marin-Ştefan Bănică jr. De la ”Te...

VIDEO: Momente-cheie din relaţia cuplului Andreea Marin-Ştefan Bănică jr. De la ”Te iubesc femeie”, la ”Doamne, spune-mi ce-am greșit”

DISTRIBUIȚI

Cele mai importante momente ale relaţiei dintre Andreea Marin (38 de ani) şi Ştefan Bănică jr (45 de ani) au fost adevărate surprize pentru public. De la nunta secretă din SUA, până la anunţul divorţului pe Facebook, mariajul celor doi a fost marcat de câteva momente-cheie.
Povestea de dragoste dintre cei doi a început în 2005, pe platourile de filmare ale videoclipului „Te iubesc, femeie“. Pe atunci, Andreea Marin era „Zâna Surprizelor“, dar a intrat rapid în rolul pe care trebuia să-l interpreteze în clip, acela de soţie a lui Ştefan Bănică.
Câteva luni mai târziu, a venit şi confirmarea faptului că ei formează un cuplu, sub forma unor fotografii de paparazzi publicate la vremea respectivă de revista „VIP“. Andreea Marin a fost prezentă la un concert pe care viitorul ei soţ l-a susţinut într-un club bucureştean, apoi au plecat împreună şi au înnoptat în apartamentul artistului.
La fel de surprinzător a fost şi faptul că cei doi s-au căsătorit. Se întâmpla exact acum şapte ani, în ianuarie 2006. Discreţi, ca întotdeauna, ei au preferat o nuntă în secret în SUA, în locul unei petreceri cu fast specifică showbizului autohton. Ulterior, certificatul de căsătorie a fost echivalat în România. Nuntă cu rochie şi tort, aşa cum aştepta publicul de la o „Zână“, nu a mai avut loc niciodată.
O petrecere (cu mulţi bodiguarzi, rogori şi invitaţi atent selecţionaţi) a avut însă loc la botezul micuţei Violeta, fiica celor doi, născută în decembrie 2007. Andreea Marin, care a pierdut în trecut două sarcini – şi a şi vorbit public despre aceste traume – şi-a dorit foarte mult un copil, iar visul ei a devenit realitate.
Deşi speculaţiile referitoare la un divorţ au apărut tot mai des în ultimul an – şi chiar Andreea Marin a făcut unele declaraţii ce dădeau de gândit – confirmarea a venit tot ca o surpriză pentru public, comunicată printr-o metodă modernă: un anunţ pe Facebook.
În cursul căsniciei lor, atât Andreea Marin, cât şi Ştefan Bănică Jr. au avut o evoluţie impresionantă. În timp ce artistul s-a dedicat carierei, a devenit prezentatorul unei emisiuni de divertisment şi nu a încetat să fie un reper important în muzica românească, Andreea Marin a continuat acţiunile caritabile şi s-a implicat în numeroase proiecte apreciate inclusiv pe plan internaţional.

În ce priveşte activitatea muzicală, primii ani de căsătorie au fost bogaţi în realizări pentru Ştefan Bănică Jr. În 2006, acesta a primit premiul pentru cel mai bun interpret solo, pentru melodia “Numele tău”, decernat în cadrul galei Premiilor Muzicale MTV România.
În 2006 şi în 2007, TV Mania a desemnat “Dansez pentru tine” cea mai bună emisiune despre oameni obişnuiţi, iar în 2007, a primit, în cadrul galei MTV, premiile pentru cea mai bună piesă (“Cum am ajuns să te iubesc”), cel mai bun interpret solo (“Toată lumea dansează”) şi cea mai bună prestaţie live.
Într-un interviu acordat ziarului “Adevărul” în 2011, Bănică a povestit cum a ajuns să prezinte emisiunea “Dansez pentru tine”, explicând că, deşi a refuzat multe dintre propunerile lui Valeriu Lazarov, patronul postului Pro TV, Adrian Sârbu, a reuşit să îl convingă.
“A văzut în mine omul potrivit în formatul potrivit şi mi-a dat mână liberă”, a spus acesta. “Acest show mi se potriveşte pentru că, într-un fel, este legat de muzică, este o emisiune curată, are stil, are clasă”,a explicat Ştefan Bănică Jr.
În 2009, în cadrul Galei Celebrităţile Anului, Bănică a fost numit “Solistul anului” şi, tot în acelaşi an, i-a fost oferit premiul la secţiunea teatru pentru producţia “Desculţ în parc”.
În 2011, a primit premiul de cel mai bun interpret din partea Radio România, iar albumul “Super-love” a câştigat la categoria “cel mai bun album pop”.
În 2011, Eva.ro i-a acordat Premiul de Excelenţă pentru cei 10 ani neîntrerupţi de spectacole de Crăciun şi pentru întreaga carieră.
În interviul menţionat anterior, Ştefan Bănică Junior a vorbit, printre altele, şi despre relaţia sa cu Andreea Marin.
“Nu sunt căsătorit cu o zână, sunt căsătorit cu o femeie şi avem o căsnicie normală, cu suişuri şi coborâşuri, cu multe momente fericite şi cu momente mai puţin fericite. Dar în niciun caz, spre dezamăgirea multora, momentele nefericite nu sunt acelea pe care le citiţi în presă”, a ţinut el să precizeze.

În ce o priveşte pe Andeea Marin, aceasta a avut, de asemenea, o perioadă înfloritoare cât timp a fost căsătorită, dedicându-se în mod special proiectelor umanitare.
A obţinut diploma de recunoaştere “10 ani de excelenţă în activitate” pentru merite şi realizări deosebite în mass-media, acordată de revista Avantaje în 2008. În acelaşi an, a câştigat premiul “Cel mai durabil show de succes de televiziune” în cadrul “Galei Celebrităţilor”, dar şi cel de “Cea mai bună imagine feminină la nivel internaţional”, la Gala “Femeile de succes ale anului 2008”.
În 2010, a fost premiată în cadrul Galei “Life Goes On”, tot în acelaşi an fiind desemnată “Cea mai populară femeie a anului 2010”.
De asemenea, în iunie 2011 a fost premiată în cadrul Galei “Femeia contează”, la categoria Implicare socială.
Într-un interviu acordat revistei Tango în 2009, ea afirma cu modestie:
“Nu sunt un erou, sunt doar o mamă cu capul pe umeri”.
De asemenea, în cadrul aceluiaşi interviu, Andreea Marin a vorbit şi despre relaţia cu soţul ei.
“Nu cred că un copil poate lega doi oameni care nu au un sentiment puternic menit să-i ţină împreună, poate doar pe termen scurt, dar atunci când fundamentul unei relaţii este dragostea şi există valori comune consistente, un copil este o împlinire şi un liant între cei doi părinţi”, a conchis aceasta. (adevarul.ro)

Glume pe seama divorțului celor doi
Într-un articol intitulat ”Absolut toate glumele despre divorţul dintre Bănică jr. şi Andreea Marin”, pe Kamikaze.ro:

Încă nu e clar dacă divorţul va avea loc la o judecătorie sau la Sala Palatului.

Acum, că s-a despărţit şi de Andreea Marin, Ştefan Bănică poate să ne dezvăluie care dintre ea şi Răduleasca lua bătaie mai bine.

Vorba unui cititor de pe Facebook: dacă nu cumva moare Iliescu anul ăsta, cred că avem deja subiectul despre care o să vorbim tot 2013-le.

TimesNewRoman.ro publică un articol sub numele ”Zece lucruri despre despărţirea dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr.” Iată câteva dintre ele:

Andrea Marin spune că ar vrea ca următorul bărbat din viaţa ei să fie tot un celebru rapsod al sărbătorilor de iarnă, însă nu e sigură că Fuego a ajuns la vârsta majoratului.

Cel mai tare s-a ofticat Victor Ponta, care se plânge că din cauza divorţului dintre cei doi nimeni nu mai vorbeşte de discursul său despre „starea naţiunii” din aceast seară.

Crin Antonescu spune că a fost atât de şocat de anunţul celor doi, încât i-a sărit somnul, lucru care i se întâmplă extrem de rar.

 

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA