Acasă Eveniment VIDEO - Misterioasa viaţă a maramureseanului Stefan (Steven) Hruşcă în Canada! A...

VIDEO – Misterioasa viaţă a maramureseanului Stefan (Steven) Hruşcă în Canada! A rupt legăturile cu prietenii din ţară şi trăieşte într-o vilă de jumătate de milion de dolari!

DISTRIBUIȚI

foto cancan.ro

De 20 de ani, fiecare Crăciun ni-l aduce pe maramureseanul nascut in Ieud, Ştefan Hruşcă, în case. După ce trec sărbătorile, vestitul colindător leapădă cojocul de lână şi graiul maramureşean şi se întoarce pe meleagurile unde locuieşte din ’91, respectiv orăşelul Whitby de lângă Toronto. Acolo i se spune “Steven”, vorbeşte în engleză şi stă într-o vilă mândră, situată într-o zonă rezidenţială de lângă lacul Ontario. N-are un job, aşa că îşi dedică tot timpul muzicii, grădinii, bunului său prieten Diesel, un brac german, şi bineînţeles, familiei.

Pe cât e el de colindător, pe atât de puţini amici din România i-au călcat pragul casei din Canada. De altfel, pentru colaboratorii săi de aici, viaţa lui Ştefan Hruşcă din Toronto este un mare mister, după cum ne-au mărturist. Nici el n-a fost prea darnic cu detaliile, de-a lungul vremii. Anul trecut, în timpul turneului din România, a povestit la TVR doar că locuieşte într-o casă din cărămidă, de lângă pădure, pe care a renovat-o singur, cu o grădină mare.

Reporterii CANCAN au reuşit să-i identifice vila pe o străduţă liniştită şi curată din Whitby unde, după modelul nord-american, toate casele sunt construite după aceeaşi schiţă. Un vecin şi-a scos locuinţa la vânzare, aşa că am aflat şi care e preţul zonei pentru o astfel e vilă: aproximativ 500.000 de dolari pentru patru camere, două băi, piscină şi un garaj care poate adăposti două maşini.

După ce băiatul său cel mare a plecat la facultate, la Toronto, unde părinţii i-au luat un apartament, Hruşcă a rămas în casă alături de soţia sa, Giorgiana, care lucrează la guvernul provincial, şi fiica Andra, în vârstă de 10 ani.

(sursa text si foto: www.cancan.ro)

CITESTE ARTICOLUL COMPLET AICI

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA