AcasăActualitate112(VIDEO) MARAMUREȘ | LA UN PAS DE MOARTE - 3 posibile tragedii...

(VIDEO) MARAMUREȘ | LA UN PAS DE MOARTE – 3 posibile tragedii evitate în ultima clipă în traficul din județ, în ultimele 3 zile

spot_img

DISTRIBUIȚI

Numărul accidentelor rutiere a ajuns să depășească orice imaginație pe drumurile din Maramureș. Practic, sunt rare zilele în care să nu avem parte de incidente în trafic, de obicei cu victime. De la mașini răsturnate în câmp, la altele înfipte în capete de pod sau în gardurile localnicilor și până la pietoni uciși pe trotuar ori loviți pe trecerile pentru pietoni, asta este realitatea tristă a traficului din Maramureș, azi. 

În cele ce urmează vă vom prezenta patru cazuri concrete, surprinse de camerele de bord ale unor participanți la trafic, în care, fără puțin noroc, astăzi am fi vorbit despre adevărate tragedii. 

16 iulie – zona Piața Izvoarele din Baia Mare

Vizibil grăbit, șoferul unei autoutilitare se ușurează pe orice fel de lege și depășește un autoturism la trecerea de pietoni, care oprise pentru a acorda prioritate unor pietoni care treceau strada. În imaginile surprinse se poate observa cum un bărbat aleargă efectiv pe trecere în momentul în care observă “duba” care venea spre el din contrasens. Ce s-ar fi întâmplat dacă în acele momente un alt pieton ar fi traversat strada de pe cealaltă parte, șoferul autoutilitarei neavând vizibilitate? Probabil, o nouă tragedie.

18 iulie – intersecția bulevardelor Republicii și București din Baia Mare

Într-o intersecție aglomerată, șoferul unui Peugeot trece pe culoarea roșie a semaforului, cu viteză. Doi șoferi care voiau să intre regulamentar în intersecție au avut prezența de spirit să frâneze la timp, înainte să fie spulberați de teribilist. 

18 iulie – DN 1C, în zona intersecției cu Hideaga

Șoferul unei autoutilitare care se afla în coloană pe banda întâi se hotărăște să schimbe traseul, uită să se asigure și schimbă banda, fiind la un pas să lovească un autoturism care circula regulamentar. Șoferul Volkswagen-ului a evitat impactul miraculos, trăgând stânga de volan, însă situația nu ar fi fost neapărat una fericită dacă din contrasens veneau autoturisme. 

“BONUS” – 18 iulie, Gherla

Despre această filmare nu putem spune foarte multe. Imaginile vorbesc de la sine.

ActualMM

Sursă video: 

  • Melovics Csaba, Cristian Cola/ Radare Maramureș
  • Drivers MM
loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA