spot_img
AcasăActualitate112(VIDEO) MAI CEVA CA ÎN FILME - Cap de TIR furat, urmărit...

(VIDEO) MAI CEVA CA ÎN FILME – Cap de TIR furat, urmărit cu focuri de armă prin Baia Mare. O mașină de poliție a fost avariată în acțiune

spot_img

DISTRIBUIȚI

Nebunie totală pe străzile din județ ieri, în prima zi de Crăciun. După o zi întreagă de accidente, unul dintre ele mortal având loc în Baia Mare, seara s-a terminat cu o urmărire nebunească pe străzile din județ. Un cap de TIR a fost urmărit de către echipajele de Poliție din Baia Sprie și până în Baia Mare unde a fost oprit, în cele din urmă, pe strada Europa, însă nu înainte de a avaria o autospecială a IPJ Maramureș.

Totul s-a întâmplat după ce oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că un cap de TIR a fost furat din Sighetu Marmației. Imediat, polițiștii au intrat pe fir și au reușit să îl intercepteze în Baia Sprie unde au executat semnalul regulamentar de oprire a acestuia. Pentru că șoferul nu a oprit, s-a început o acțiune de urmărire mai ceva ca în filmele de acțiune.

După kilometri întregi, pe strada Europa din Baia Mare s-a trecut la somarea șoferului cu focuri de armă. Pentru că acesta nu a răspuns nici la somațiile polițiștilor, s-a trecut la tragerea înspre pneurile autotrenului, reușindu-se într-un final oprirea acestuia, însă nu înainte ca o autospecială de Poliție să sfârșească în decor, răsturnată.

Ieri, 25 decembrie, orele 23.00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureș a fost sesizat cu privire la faptul că un autovehicul ar fi fost furat din Sighetu Marmației. Polițiștii maramureșeni au luat măsuri pentru interceptarea acestuia. În Baia Sprie, polițiștii au executat semnal regulamentar de oprire a autovehiculului, însă conducătorul auto și-a continuat deplasarea spre municipiul Baia Mare, unde a fost interceptat de mai multe echipaje de poliție aflate în serviciu. Pe strada Europa, șoferul a fost somat legal de către polițiști, care au executat ulterior mai multe focuri de armă înspre pneurile autovehicului, autovehiculul fiind oprit. Până la oprirea autotractorului, aceasta a acroșat o autospecială din cadrul Biroului Rutier Baia Mare. Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un tânăr de 27 de ani din Desești. Acesta a fost imobilizat, încătușat și transportat la sediul poliției pentru cercetări. În urma evenimentului nu au rezultat victime omenești. Polițiștii continuă cercetările in acest caz”, au declarat reprezentanții IPJ Maramureș

Adrian Barbur/ ActualMM

Foto: Denisa Dobra/ Radare Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA