AcasăEvenimentVIDEO - Liviu Marian Pop: "O sa ii transmit presedintelui Traian Basescu...

VIDEO – Liviu Marian Pop: „O sa ii transmit presedintelui Traian Basescu sa ofere consultanta juridica celor de la ANI!”

DISTRIBUIȚI

Fostul ministru delegat pentru Dialog Social, actual senator, Liviu Marian Pop, sustine ca actualul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, ar trebui sa asigure consultanta juridica celor e la ANI. Asta pentru a nu mai se face gafe majore. Acesta este acuzat ca ar fi facilitat sindicalistii pentru a retine cotizatiile direct de pe statul e plata.

In cursul zilei de azi, la sediul PSD Maramures a avut loc o congerinta e presa. La aveniemnt au fost prezenti Gabriel Zetea, vicepresedinte CJ Maramures, Gheorghe Simon si Liviu Marian Pop, deputat si respectiv senator de Maramures. Printre altele, senatorul Liviu Marian Pop a subliniat faptul ca in prezent nu mai este ministgru pina nu isi va rezolva problemele cu ANI.

Printre prioritatile parlamentarilor din Maramures trebuie sa se concentreze pe proiectele viabile care se pot implementa aici. USL-istii sunt convinsi ca doar in acest mod judetul va fi scos din izolare.

Conducerea PSD Maramures va stabili saptamian viitoare o intilnire cu toti parlamentarii judetului, care fac parte din alianta USL. Astfel se vor pune pe tapet toate proiectele care se au in vedere pentru ca judetul nostru sa se dezvolte din punct de vedere economic.

Cei de la ANI nu prea le au cu legile ţării, sustine Pop

„Mulţi s-au întrebat de ce nu mă mai aflu în noul Guvern. Am mai spus-o şi o repet. Problema pe care Agenţia Naţională de Integritate sub înaltul patronaj al Guvernului României o are şi cu persoana mea m-a făcut să renunţ la funcţia de ministru pentru a rezolva lucrurile cu Agenţia Naţională de Integritate.

O să îi transmit preşedintelui Traian Băsescu să ofere consultanţă juridică celor de la ANI pentru că nu prea ştiu pe unde să trimită plângerile penale. Au făcut plângere penală împotriva mea, dar nu in 9 noiembrie, ci undeva pe la mijlocul lunii noiembrie împotriva mea către Parchet, însă Parchetul şi-a declinat competenţa către Direcţia Naţională Anticorupţie.

Deci cei de la ANI nu au prea citit bine legile, dar zic eu că acea consultanţă juridică pe care o poate acorda Traian Băsescu lui Georgescu va face ca pe viitor lucrurile să fie mai clare”, a declarat Liviu Marian Pop astăzi, 8 ianuarie.

Acesta a mai adăugat că ANI l-au anunţat că cercetările în cazul său au fost extinse, lucru care nu îl deranjează pe Liviu Marian Pop, conform propriilor declaraţii.

„Eu o să le dau toate informaţiile de care au nevoie pentru că aştept cu nerăbdare finalizarea anchetei, această mascaradă pe care o face cineva sub tutela Agenţiei Naţionale de Integritate. Motivul, pentru ca să înţeleagă toată lumea, sunt acele cotizaţii de sindicat pe care, prin acel ordin de ministru pe care atunci când am fost ministru, le-am dat pentru angajaţii din învăţământ pentru cei care sunt membri de sindicat, cei care au CAR să îşi poată plăti CAR şi toate cele. Acest lucru este considerat de ANI ca fiind unul anormal, că eu făcut abuz în serviciu şi nu mai ştiu eu ce”, a concluzionat Pop.

Cei nouă parlamentari maramureşeni ai Uniunii Social Liberale vor participa la începutul săptămânii viitoare la prima şedinţă de lucru comună, pentru a pune la punct strategia de dezvoltare a judeţului Maramureş. Întâlnirea va avea loc cel mai probabil marţea viitoare, la Palatul Administrativ din municipiul Baia Mare.

Potrivit senatorului Liviu Marian Pop, tot cei nouă parlamentari au dat curs invitaţiei, iar săptămâna viitoare se vor stabili obiectivele care să ajute la dezvoltarea judeţului Maramureş şi la scoaterea lui din izolare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA