AcasăEvenimentVIDEO - LA FOC CONTINUU - ISU Maramureş a executat în 24...

VIDEO – LA FOC CONTINUU – ISU Maramureş a executat în 24 de ore 19 intervenţii. Incendii, afecţiuni medicale, traumatisme sau intoxicaţii

spot_img

DISTRIBUIȚI

Personalul I.S.U. Maramureş a executat nu mai puţin de 19 intervenţii în ultimele 24 de ore. Din total, cele mai multe- 15, au fost acţiunile la care au luat parte medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.R.D. Dintre acestea, 5 au fost la afecţiuni medicale, 5 la traumatisme şi 3 la intoxicaţii.

Pompierii au fost solicitaţi şi ei la intervenţii de toate tipurile, de la incendii până la transport bolnavi şi asistenţa persoanelor fără adăpost. Miercuri, 01.02.2012, la ora 09.50, pompierii Gărzii de Intervenţie Borşa au dat o mână de ajutor la transportul unei bolnave supraponderale, de 64 de ani, din locuinţă până la ambulanţă.

Ieri seară, la ora 18.53, pompierii Detaşamentului Baia Mare au fost chemaţi în ajutor la un incendiu izbucnit la un adăpost pentru animale al unui localnic din satul Nistru, care aparţine de oraşul Tăuţii Măgherăuş. Intervenţia promptă a pompierilor a limitat pagubele circa 100 de kilograme de fân ars. Incendiul s-a declanşat, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.

Tot ieri seară, cu începere de la ora 19.00, 5 ofiţeri şi 4 subofiţeri ai inspectoratului au acţionat în Baia Mare, în cooperare cu reprezentanţi ai prefecturii, jandarmi, poliţişti şi poliţişti locali, la găsirea persoanelor fără adăpost. 26 dintre acestea au fost transportate la adăpostul de noapte.

În jurul orei 19.16, pompierii Detaşamentului Baia Mare au fost chemaţi în ajutor la un incendiu izbucnit într-o locuinţă situată pe strada Sudului din municipiu, într-o zonă cu acces dificil. Incendiul a fost lichidat după aproape două ore de luptă. Flăcările au mistuit circa 60 de metri pătraţi de acoperiş din lemn învelit cu ondulin. Incendiul s-a declanşat, cel mai probabil, din cauza coşului de fum deteriorat.

La 19.58, a fost rândul pompierilor Detaşamentului Sighetu Marmaţiei să intervină la un incendiu izbucnit într-un garaj de pe strada Constructorului din municipiul de pe Tisa. Intervenţia lor promptă a împiedicat extinderea focului la garajele învecinate. Au ars elemente combustibile din compartimentul motor al unui autoturism. Incendiul s-a declanşat, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric la un conductor defect.

Informaţii furnizate de Cornel Băbuţ, ISU Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA