AcasăNews AlertVIDEO - JUDECAŢI - Trei ucraineni şi un maramureşean au fost trimişi...

VIDEO – JUDECAŢI – Trei ucraineni şi un maramureşean au fost trimişi în judecată de procurorii sigheteni. Contrabandă şi trecere ilegală sunt infracţiunile comise

DISTRIBUIȚI


Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei au dispus, prin rechizitoriu, la data de 26.01.2012, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpaţilor KLANTIUK PETRO – IVANOVYCI, KUTASEVYCI VIKTOR – VICTOROVYCI şi KUTASEVYCI ATTILA – VICTOROVYCI (cetăţeni ucraineni), sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi trecerea ilegală a frontierei de stat.

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că, la data de 05.01.2012, în jurul orei 1800, cei trei inculpaţi împreună cu alţi cca. 12 cetăţeni ucraineni rămaşi neidentificaţi, au trecut ilegal frontiera de stat a României peste râul Tisa, pe direcţia localităţii Crăciuneşti, judeţul Maramureş, ocazie cu care au introdus în ţară cantitatea de 24.000 de pachete cu ţigări marca „Viceroy”, de provenienţă ucraineană. Prin acelaşi rechizitoriu, s-a dispus şi trimiterea în judecată a inculpatului Marusceac Nicolae (cetăţean român) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la contrabandă, constând în aceea că, la data de 05.01.2012, a asigurat paza zonei în vederea preluării coletelor cu ţigări introduse ilegal în România, peste frontiera româno – ucraineană. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Sighetu Marmaţiei.

CITEŞTE AICI CUM AU FOST PRINŞI CU FOCURI DE ARMĂ

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA