AcasăNews AlertVIDEO - JEFUITE ÎN TREN – Trei studente din Baia Mare au...

VIDEO – JEFUITE ÎN TREN – Trei studente din Baia Mare au fost tâlhărite de în trenul rapid Baia Mare – Bucureşti

DISTRIBUIȚI


Trei studente din Baia Mare s-au urcat în trenul rapid pentru a merge la Bucureşti. Aveau bilete la cuşetă. După staţia Braşov a început nebunia pentru băimărence. S-au trezit brusc şi în ultimul moment şi-au dat seama că persoane necunoscute au pătruns în cuşeta lor şi toate bagajele le-au fost furate. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede clar cum trei hoţi au sustras bagajele din cuşetă. Fetele ies şi fug după hoţi. Unul dintre ei scapă bagajele şi se opreşte. Incepe discuţia între una dintre băimărenece şi individ. Se pare că acesta îi explica faptul că el nu ştie ce s-a întâmplat, nu cunoaşte hoţii. La un moment dat individual scoate un cuţit din geacă, pentru a fi mai convingător. Inainte de staţia Buşteni cei trei hoţi sar din tren din mers şi dispar în noapte.

Băimărencele au alertat poliţia prin 112 şi oamenii legii i-au prins imediat pe doi dintre hoţi. Ei au vârste cuprinse între 22 şi 29 ani şi sunt din Braşov. Poliţiştii susţin că au mai avut de-a face cu aceşti indivizi. Ambii au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Al treilea este căutat.

Incredibil este şi modul în care indivizii ajung în tren. Totul a fost surprins pe camerele amplasate pe culoarele trenului rapid. Unul dintre ei urcă de pe peron şi deschide geamul pe culoar. Trenul porneşte şi în scurt timp ceilalţi doi se agaţă de geam şi urcă în tren pe acolo.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA