spot_img
AcasăActualitateSocialVIDEO - Jandarmii abia au tinut piept multimii care "au asaltat" sediul...

VIDEO – Jandarmii abia au tinut piept multimii care „au asaltat” sediul Serviciului Permise Auto

DISTRIBUIȚI

Sute de persoane s-au calcat pur si simplu in picioare si astazi dimineata la sediul Serviciulu Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Maramureş pentru a-şi schimba permisele de conducere de frica modificărilor care vor veni din momentul intrării în vigoare a noului cod rutier. Jandarmii maramureseni au tinut cu greu piept oamenilor care au dat navala in interior cand s-au deschis usile.

Program prelungit la serviciul de permise şi înmatriculări

Prefectul Sorin Rednic a declarat că, având în vedere, afluenţa mare de persoane la ghişeele Serviciulu Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Maramureş, s-a luat decizia prelungirii programului de lucru cu publicul. În acest context, până în data de 18 ianuarie a.c., programul de lucru la ghişeele instituţiei se va desfăşura între orele 8.30-18.30. Dorim să satisfacem solicitările cetăţenilor care se prezintă la ghişeele serviciului pentru preschimbarea permiselor, dar şi a celorlalte solicitări venite din partea persoanelor care doresc să îşi actualizele documentele administrative, a mai adăugat prefectul de Maramureş.

Pentru a nu se creea un adevărat haos conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere Baia Mare a găsit o soluţie. A apelat la ajutorul jandarmilor, care stau la intrare şi lasă numai câte o persoană să intre. Oamenii s-au aşezat la coadă de cu seară pentru a putea schimba permisele fără analize. Mulţi dintre ei sunt persoane cu vârsta de peste 55 de ani. Ca nu cumva să-şi piardă rândul unii şi-au trimis copiii să-i înlocuiască la coadă.

JANDARMERIE COMUNICAT

Zilnic, până în data de 19 ianuarie a.c., Jandarmeria Maramureş, acţionează în zona  Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere Maramureş, pentru a se asigura ordinea publică şi pentru ca activitatea instituţiei să se poată desfăşura în conditii de normalitate având în vedere aglomeraţia creată la ghişee pentru schimbarea permiselor de conducere.

În conformitate cu legislaţia în vigoare, jandarmii realizează zilnic dispozitive dispuse la intrarea în clădire pentru a fluidiza intrarea/ieşirea în/din clădire şi pentru a permite accesul unui număr limitat de persoane către ghişee.

Jandarmeria Maramureş precizează că în data de 10 ianuarie a.c., nu au fost incidente între jandarmii aflaţi în dispozitiv şi persoanele ce aşteptau în zona  Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA