spot_img
AcasăEvenimentVIDEO - JAF LA MINA - Politia a comunicat identitatea celor sapte...

VIDEO – JAF LA MINA – Politia a comunicat identitatea celor sapte hoti prinsi la galeria Usturoiul

DISTRIBUIȚI

ActualMM.ro va prezentat ieri in exclusivitate informatii despre un caz petrecut la galeria minera „Usturoiul” din Baia Mare, Mina Sasar. Astazi, IPJ Maramures a comunicat destalii despre acest incident.

Marţi, 11 septembrie, ora 18,00 Poliţia municipiului Baia Mare, a fost sesizată cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns într-un punct de lucru al minei SASAR , situat în zona “Usturoiul” , pentru a sustrage fier vechi. La faţa locului, s-a deplasat o echipă de siguranţă publică care i-au identificat pe: Marcel T., de 32 de ani, Gheorghe B., de 21  de ani, Robert C., de 22 de ani, Vasile G., de 24 de ani, Emeric S., de 19 ani, toţi din Baia Mare. Ulterior, au mai ieşit din galerie încă doi suspecţi, Csaba T., de 30 de ani, din Baia Mare şi Iosif S., de 18 ani din Şindreşti.

În prezent se efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care persoanele suspecte au pătruns în galeria de mină şi pentru a stabili prejudiciul creat. Cauza este coordonată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, iar cei şapte suspecţi sunt cercetaţi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, în stare de libertate.

Vasile Dale, ActualMM.ro

AFLA AICI ALTE DETALII DESPRE ACEST CAZ

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA