AcasăEvenimentVIDEO – JAF BAIA MARE – Una dintre angajatele bijuteriei s-a luptat...

VIDEO – JAF BAIA MARE – Una dintre angajatele bijuteriei s-a luptat cu atacatorul cagulat. A primit lovituri cu levierul, cu pumnii şi picioarele.

DISTRIBUIȚI

2.actualmm.ro

Scenele incredibile care s-au petrecut vineri spre seară în incinta unei bijuterii de pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare au fost relatate pe larg de către administratorul societăţii comerciale. Aceasta a detaliat modul în care s-a petrecut jaful. Una dintre angajate, bijutierul societăţii, s-a luptat cu agresorul în încercarea a de a-l reţine. Aceasta a reuşit să îl scoată cagula de pe o parte a feţei preţ de câteva secunde. În schimb a primit lovituri cu o bucată de fier dar şi lovituri cu picioarele. Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere din bijuterie. Acestea vor fi analizate de specialiştii din cadrul IPJ Maramureş.

„Aproximativ 200 de grame de aur. Nu am apucat să ne uităm printre ele pentru că erau cioburi, erau împrăştiate pe jos. Apoi nu am putut să intrăm pentru că erau criminaliştii pentru expertiză şi probe.

Ieri în jurul orei 17.10 se înserase, a intrat un individ cu o cagulă trasă pe faţă şi în momentul în care a intrat a făcut paşi repezi spre doamna care era după tejghea, a sprayat-o. Sigur că doamna fiind sprayată s-a debusolat puţin, a venit domnişoara care era în picioare şi apucase să apese butonul de panică, a sprayat-o şi pe dânsa. Apoi doamna care era bijutieră în atelier a venit acolo. Între timp el a lovit cu un obiect de fier vitrina de sticlă pe care a spart-o şi încerca să sustragă obiectele de acolo. Doamna care a venit din atelier, doamna bijuterieră şi a reuşit să îi tragă şi puţin cagulă de pe faţă.

A reuşit să vadă că este o persoană tânără, de ten deschis pentru că şi-a tras înapoi cagula pe faţă după care sigur doamna încercând să îl reţină a fost îmbrâncită lovită cu acea bucată de fier, trântită pe jos. Şi de jos doamna a încercat să îl reţină. A fost lovită cu piciorul după care a plecat cu două stative din aur. Celălalt individ era postat pe alee, atât cât au apucat colegele să îl observe pentru că ele erau în panică în momentul în care el a ieşit din interior s-au baricadat înăuntru.

A durat cam trei minute şi ceva până au intervenit cei de la firma de securitate după care a venit poliţia” a povestit Valeria Dragomir, administrator societate.

Pe de altă parte, Lenuţa Vele, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş a declarat că până în acest moment poliţiştii au audiat mai multe persoane despre care existau suspiciuni. „La sediul poliţiei au fost audiate mai multe persoane dintr-un cerc de suspecţi. Deocamdată nu s-au identificat persoanele care au participat efectiv la această tâlhărie” a declarat Lenuţa Vele.

VEZI IMAGINI DIN SEARA JAFULUI: http://www.2.actualmm.ro/premiera-actualmm-ro-video-jaf-in-baia-mare-doi-tineri-cu-cagule-au-jefuit-o-bijuterie-a-disparut-aur-de-23-000-lei-trei-vanzatoare-au-duse-la-spital-suspectii-au-folosit-spray-uri-lacrimogene/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA