AcasăActualitateSocialVIDEO - IZOLAŢI BAIA MARE - Mai multe familii îşi duc pruncii...

VIDEO – IZOLAŢI BAIA MARE – Mai multe familii îşi duc pruncii în cârcă la şcoală prin albia unui pârâu

spot_img

DISTRIBUIȚI


Trăiesc la oraş dar au condiţii mai grele decât în evul mediu. Mai multe familii din cartierul Firiza, ce aparţine de Baia Mare, trebuie să treacă o vale pentru a putea ajunge acasă. Drumul de acces se opreşte brusc în faţa porţii uneia dintre locuinţele din zonă. Astfel, ceilalţi vecini sunt nevoiţi să treacă prin apă. Până în urmă cu câteva săptămâni au avut un pod metalic, pe care spun oamenii, tot ei l-au ridicat în urmă cu caţiva ani. Numai că, în timp, stâlpii de susţinere din lemn, au cedat iar podul s-a înclinat în aşa fel încât, să treci acum peste acesta este o adevărată aventură. Este nevoie de echilibru şi o mişcare greşită te poate duce direct pe patul de spital.

Părinţii copiilor de şcoală sunt nevoiţi să îşi ducă odraslele în brate în fiecare dimineaţă. Când plouă oamenii rămân blocaţi, izolaţi de restul lumii. Cei care locuiesc în zonă susţin că au făcut nenumarate plângeri la primărie în speranţa că va exista cineva care să le repare măcar podeţul.

Mai grav însă este faptul că în zonă ambulantele sau autospecialele pompierilor  nu pot ajunge în caz de accident sau incendiu. Familiile din zonă sunt decise ca în cel mai scurt timp să protesteze în faţa Primăriei Baia Mare pentru a se face auzite.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA