AcasăNews AlertVIDEO - INTOXICAT - Un baimarean era să moară de la o...

VIDEO – INTOXICAT – Un baimarean era să moară de la o tigaie în care i se prăjeau micii

DISTRIBUIȚI


Un băimărean era să moară intoxicat cu fum în propriul apartament. Omul venise de la serviciu şi a vrut să îşi prăjească nişte mici pentrua mânca. S-a lăsat puţin să se odihnească însă ar fi aţipit. Tigaia de pe aragaz a luat foc iar vcinii au văzut fumul gros ieşind din apartament şi au chemat pompierii. Unul dintre ei l-a văzut pe bărbat căzut inconştient în bucătărie şi l-a scos afară. A fost preluat de medicii SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Incidentul s-a petrecut pe strada Luminişului din Baia Mare. Fum gros ieşea dintr-un apartament iar vecinii au intrat în panică şi au chemat ajutoare. Echipaje de pompieri şi un echipaj SMURD au sosit imediat. „Am simţit mirosul de fum şi în timpul asta s-au alermat şi vecinii. Am mers să vedem ce se întîmplă. Băiatul meu a intrat pe geamul întredeschis al apartamentului. Am strigat să arunce apă pe tigaia care ardea. El a strigat că proprietarul este pe jos inconştient. I-am spus să îl scoată afară” a declarat Gheorghe Gyulai.

„O fost la serviciu si cand a venit acasă o vrut să prăjească nişte mici, să mănânce. O lăsat tigaia aprinsă şi s-a pus în pat până se prăjeau micii. O fi adormit şi tigaia s-o aprins. Unul dintre vecini a venit la etajul trei şi ne-a anunţat să mergem să încercăm să îl scoatem afară” povesteşte un locatar.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare. Din fericire acesta este în afara oricărui pericol, intoxicaţia cu fum fiind superficială.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA