AcasăEvenimentVIDEO - INTERVENŢII LA FOC CONTINUU – Pompierii maramureşeni au avut parte...

VIDEO – INTERVENŢII LA FOC CONTINUU – Pompierii maramureşeni au avut parte de un week-end încărcat. Accidente cu descarcerare, incendii dar şi îndepărtări de ţurţuri de pe clădiri

spot_img

DISTRIBUIȚI

Pompierii, medicii, asistentele şi paramedicii de la S.M.U.R.D. au fost la datorie şi pe durata  acestui week-end. În perioada vineri 27.01.2012, ora 07.30 – duminică 29.01.2012, ora 12.00, personalul I.S.U. Maramureş a executat 25 de intervenţii de toate tipurile. Cele mai solicitate au fost echipajele S.M.U.R.D.: medicii, asistentele şi paramedicii S.M.U.R.D. au efectuat 20 de intervenţii în intervalul menţionat. Dintre acestea, cele mai multe, 7, au fost la traumatisme, urmate ca număr de afecţiuni medicale – 5.

Accident cu descarcerare în Baia Mare

Pompierii maramureşeni au fost solicitaţi şi pe parcursul acestui sfârşit de săptămână. Cea mai dificilă intervenţie a fost cea a Detaşamentului de Pompieri Baia Mare. Un echipaj de descarcerare a intervenit alături de un echipaj S.M.U.R.D. la scoaterea dintr-un automobil a unei femei în vârstă de 34 de ani, care a rămas prinsă în interior, în urma unui acident rutier petrecut sâmbătă, în jurul orei 15.52, pe bulevardul Independenţei din municipiul Baia Mare. Victima a fost transportată cu o ambulanţă S.M.U.R.D.  la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Ţurţurii de pe Judecătorie Sighet au fost îndepărtaţi de pompieri

Pompierii au acţionat şi la înlăturarea efectelor vremii reci. Astfel, pompierii Detaşamentului Sighetu Marmaţiei au îndepărtat ţurţurii de clădirea Judecătoriei din municipiul de pe Tisa, care puneau în pericol trecătorii. În aceeaşi zi, militarii Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus au înlăturat ţurţurii de pe un bloc de locuinţe, pentru ca siguranţa trecătorilor să nu fie pusă în pericol.

Incendii în Baia Mare şi Vişeu de Sus

Vineri seara, la ora 21.13, pompierii Detaşamentului Baia Mare au intervenit la un incendiu declanşat într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Vasile Alecsandri din municipiu. Proprietara în vârstă de 63 de ani a locuinţei, a suferit o intoxicaţie cu fum şi a fost preluată de un echipaj S.M.U.R.D., fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Incidentul a fost declanşat de un vas lăsat pe foc. Datorită intervenţiei prompte a pompierilor a ars doar mâncarea din vas.

Sâmbătă, 28.01.2012, în jurul orei 21.22, pompierii Secţiei Vişeu de Sus au intervenit şi ei la stingerea unui incendiu declanşat într-o gospodărie de pe strada Cimitirului din localitate. Intervenţia rapidă a pompierilor a limitat pagubele la câteva elemente de mobiler arse. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.

Informaţii plt.adj.ing. Cornel Băbuţ, subofiţer relaţii publice ISU Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA