spot_img
AcasăEvenimentVIDEO - IMAGINI SOCANTE!!! - INTERLOPI BAIA MARE - Bogdan Patruşel s-a...

VIDEO – IMAGINI SOCANTE!!! – INTERLOPI BAIA MARE – Bogdan Patruşel s-a ascuns în WC de „frica” jurnaliştilor. Cu gluga trasă mascaţii l-au dus în sala de judecată

spot_img

DISTRIBUIȚI

2.actualmm.ro

În cursul serii de luni, magistraţii maramureşeni au emis mandate de arestare preventivă pe numele a 7 maramureşeni, care erau acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri în formă agravată. La Judecătoria Baia Mare au fost prezenţi doar şase luni seara, pentru că Bogdan Gheorghe Pătruşel era în spital acuzând dureri.Astăzi a fost adus în faţa judecătorilor care i-au prezentat mandatul de arestare preventivă. Când a văzut camerele video „marele interlop” băimărean a fugit repede-repede în WC, ca nu cumva să fie filmat. Mascaţii l-au scos de acolo după ce individul şi-a acoperit capul cu o glugă.

Mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile au primit Bogdan Gheorghe Patrusel (în lipsă), Florin Daniel Stan, Vasile Daniel Contras, Dumitru David, Marius Cristian Sabou, Viorel Mihai Ardelean, si Livian Vasile Roman, care sunt cercetati pentru ultraj contra bunelor moravuri in forma agravata. Procurorul Dorel Buda, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare a declarat că s-a dispus arestarea preventiva pentru ultraj contra bunelor moravuri in forma agravata, prevazuta de art. 321 al.2, dar s-a coroborat cu art. 75 lit.a, care prevede circustantele agravante.

Astăzi a fost adus in fata magistraţilor Judecătoriei Baia Mare şi Bogdan Gheorghe Pătruşel. Flancat de luptătorii de la SPIR din cadrul IPJ Maramureş şi poliţişti, Pătruşel a zărit camerele video ale jurnaliştilor. Imediat a intrat într-o încăpere pentru a se „ascunde”. De acolo a fost scos de mascaţi cu o glugă pe cap şi dus în sala de judecată. După zece minute acesta a ieşit şi a fost dus în duba poliţiei, iar ulterior în arestul IPJ Maramureş unde sunt şi ceilalţi „amici”.

Conform buletinului de presă al IPJ Maramureş „politistii au primit o sesizare la 112 in care in incinta unui complex comercial din strada Victoriei, mai multe persoane necunoscute au participat la un scandal, lovindu-se reciproc si provocand daune complexului. În urma cercetărilor s-a stabilit că Marius S., de 31 de ani, Dumitru D., de 25 de ani, Bogdan P., de 31 de ani, Livian R., de 35 de ani, din Baia Mare, Mihai A, de 26 ani, din sisesti, Vasile C., de 35 ani, din Miresu Mare si Florin S., de 28 ani, din Sighetu Marmatiei au fost implicaţi în scnadal. Patru dintre ei sunt cercetaţi pentru pentru ultraj contra bunelor moravuri, iar Bogdan P., din Baia Mare, este cercetat si pentru port fara drept de arma alba. Toti au fost retinuti pentru 24 de ore”

CITEŞTE ŞI: http://www.2.actualmm.ro/video-imagini-socante-camerele-de-supraveghere-au-surprins-un-adevarat-razboi-intre-interlopii-baimareni/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA