AcasăEvenimentVIDEO - INMORMANTARE - Finul Liviu Guta prezent astazi la inmormantarea lui...

VIDEO – INMORMANTARE – Finul Liviu Guta prezent astazi la inmormantarea lui Japo-Mic. Desi s-a spanzurat in Penitenciarul Gherla preotii au tinut slujba

DISTRIBUIȚI

Astazi de la ora 12.30 in Cimitirul Horea II din Baia Mare se va desfasura slujba de inmormantare a lui Adrian Pop zis Japo-Mic, fiul lui Dan Grigore Dragos, zis Japo. Tanarul s-a spanzurat cu un siret de gratiile de la geamul celulei Penitenciarului Gherla, in care isi ispasea pedeapsa privativa de libertate pentru comiterea infractiunii de tentativa la omor calificat. La slujba de inmormantare si-a anuntat prezenta pe pagina de facebook finul Liviu Guta. Tatalui lui Adrian Pop nu va fi prezent pentru ca el este inchis in strainatate.

… nu mă mai sfătui să merg la biserică, mi-am pierdut orice speranţă…nu vor să mă lase să primesc pachet, mi-au tăiat toate drepturile, rapoartele de disciplină mi le-au făcut pe baza unor declaraţii. Poţi să-ţi închipui? Am probleme în familie, nu ţi le pot spune, dar sunt frânt în sufletul meu. Când văd cum se tot amână Noul Cod Penal, şi să şti, m-au băgat în celulă cu nişte boschetari, e o aglomeraţie de numa… Au spus că mă vor trimite la izolare pentru că am făcut scandal, am ţipat la ei, nu au vrut să-mi dea vizită de Crăciun cu familia. Mai bine mor decât să mai suport regimul acesta. Abia mai am speranţă în petiţile de la Euro TV, dar am aflat că nu prea le semnează nimeni. M-ai tot rugat să merg la biserică, nu mă mai ruga, nu mă lasă nimeni să particip la slujbă. Au venit colindători şi nu m-au dus. Sunt fără şansă de ieşi din maximă siguranţă. Tu şti părinte, că atunci când erai aici şi tu şi Teo, erau alte vremuri, voi aţi făcut ordine, aţi învăţat deţinuţii să scrie, să înveţe, acum e un iad şi mascaţii bat aici oameni în fiecare noapte. Nimeni nu ne aude, suntem sechestraţi şi uitaţi de toţi. Nimănui nu-i pasă de noi. Bătinaş habar nu are prin ce trec.Îmi vine să mor, fără drept la vizită, nu mai suport. Spune-le la toţi de la Biserica ta şi de la redacţie să aibe Sărbători Fericite !…” (fragment din scrisoarea trimisa de Adrian Pop si publicata de EuroTV.ro)

ACTUALIZARE

La cimitirul Horea 2 s-au prezentat multi dintre prietenii lui Adrian Pop. Printre ei si manelistul Liviu Guta. Acesta a declarat ca finul lui va fi inmormantat cu preoti pentru ca pana in acest moment  nu este sigur daca tanarul s-a sinucis sau a fost omorat. „Este o ancheta in desfasurare in acest moment. Nu stim ce s-a intamplat exact acolo. Voi compune o melodie in memoria lui Adisor” a spus Liviu Guta jurnalistilor prezenti.

De altfel, familia si apropiatii lui Japo Mic au cerut jurnalistilor sa nu intre in curtea cimitirului sau a capelei, ci sa stea in strada.

(imagini video si interviuri in scur timp)

CITESTE AICI STIREA PUBLICATA IN PREMIERA DE ACTUALMM.RO

AFLA AICI DINTR-O SCRISOARE DE CE SE PLANGEA JAPO-MIC IN INCHISOAREA GHERLA

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA