AcasăMARAMURESUL ISTORICVIDEO – INEDIT – Cel mai batran client al BRD a fost...

VIDEO – INEDIT – Cel mai batran client al BRD a fost sarbatorit in Baia Mare. Simion Turlas a fost premiat de BRD cu 1.500 lei

DISTRIBUIȚI

BRD – Sucursala Baia Mare a organizat un moment special pentru cel mai batran client al unitatii bancare. Invitat special a fost profesorul Simion Turlas din Salistea de Sus, care are venerabila varsta de 100 ani impliniti.  Cu acest prilej a fost prezentata si oferta “BRD Senior” dar si promotia destinata pensionarilor care pana la finele lunii noiembrie aleg sa isi incaseze pensia in conturile BRD. Acestia pot sa castige: 19 premii a cate 500 lei si 45 pachete de vacanta.

În promoţie sunt incluse carduri de debit, precum şi două produse de economisire – Depozitul 1000 şi contul de economii Atucont. De asemenea, clienţii beneficiază de dobanzi speciale la creditele de nevoi personale si descoperitul autorizat de cont.

Facilităţile aferente cardului includ gratuitatea retragerilor de numerar de la orice bancomat sau POS BRD şi reducerea cu 50% a comisionului anual de administrare a cardului. Depozitul 1000 le este oferit clienţilor seniori la o dobânda preferenţială, mai mare cu 0,5% pentru depozitele în lei şi cu 0,25% pentru sumele depuse în euro. De asemenea, contul de economii Atucont beneficiază de un bonus de 0,25% faţă de dobânda standard.

Clientela de seniori poate avea acces la creditele pentru nevoi personale Expresso cu o reducere la dobândă de 5%, indiferent de suma împrumutată şi de perioada finanţării, precum şi la un descoperit autorizat de cont la o dobândă preferenţială.

Cu această ocazie a avut loc şi un moment special. BRD a premiat un client din categoria Super-Senior, în vârstă de peste 100 de ani, domnul Simion Ţurlaş, client al Agenţiei Dragomireşti din oraşul cu acelaşi nume, căruia i s-a oferit un premiu în valoare de 1.500 de lei. „Dorim în acest fel să ne recompensăm clienţii venerabili, să le mulţumim că ne-au ales şi să îi asigurăm că îi vom servi şi în continure la cele mai înalte standarde”, a declarat Petrică Vanţ, Directorul executiv al Grupului Baia Mare al BRD. Grupul Baia Mare al BRD cuprinde unităţile băncii amplasate în judeţele Maramureş, Satu Mare şi Sălaj, având la dispoziţia clienţilor peste 57 de unităţi în această zonă.

AFLA AICI DACA A VOTAT SALISTEANUL SIMION TURLAS

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA