AcasăEvenimentVIDEO - INEC - Un maramuresean a murit in Marea Negra, la...

VIDEO – INEC – Un maramuresean a murit in Marea Negra, la Eforie Nord

DISTRIBUIȚI

Un bărbat s-a aruncat în valurile agitate din Eforie Nord şi nu a mai ieşit decât pe braţele salvamarilor. Nici resuscitarea de peste 30 de minute nu l-a readus la viaţă. Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale celor doi fraţi cu care venise în concediu.

Bărbatul a simţit cum apa îl trage la fund şi a strigat după ajutor. Câţiva curajoşi de pe mal i-au sărit în ajutor, dar nici ei n-au putut ajunge însă prea aproape de bărbat. Salvamarii l-au scos pe bărbat pe plajă, iar echipajul SMURD a început imediat manevrele de resuscitare.
După mai bine de jumătate de oră de încercări fără succes, medicii n-au putut decât să constate decesul. Este a 15-a victimă pe care marea o face de la începutul sezonului.
Steagul galben a fost arborat de dimineaţă în Eforie. Semn că doar cei experimentaţi au voie să se aventureze în mare. Maramureseanul decedat s-a crezut unul dintre ei. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanţa, Gelu Manolescu, bărbatul avea 67 de ani, se numea Ioan P. şi era din judeţul Maramures. Oamenii legii au fost anunţaţi de către unul din fraţii victimei despre tragedie.
(sursa: Antena 3.ro)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA