AcasăEvenimentSportVIDEO. INCREDIBIL. Arsenal a fost condusă cu 4-0 de Reading, dar a...

VIDEO. INCREDIBIL. Arsenal a fost condusă cu 4-0 de Reading, dar a învins cu 7-5 în prelungiri. Așa ceva nu prea se vede în fotbalul mare!

DISTRIBUIȚI

Cupa Ligii Angliei a prilejuit un meci extrem de spectaculos între Reading ți Arsenal, care a entuzismat la maximum presa britanică. Arsenal a reuşit să se califice pentru a zecea oară consecutiv în sferturile de finală ale competiţiei, după un meci nebun. Elevii lui Arsene Wenger au fost conduşi cu 4-0, au egalat în al şaselea minut de prelungiri, au condus cu 5-4, au fost egalaţi la 5 şi s-au impus cu 7-5 prin două goluri marcate în minutele 121 şi 123.
„E una dintre cele mai mari victorii din cariera mea. Am fost în infern, ne pregăteam de dezastrul, dar ne-am salvat onoarea într-un stil mare. Nu poţi să joci la Arsenal şi să te predai, indiferent de scor. Le-am spus la pauză jucătorilor să iasă pe teren şi să uite de prima repriză. Să joace aşa cum am stabilit, ca şi cum jocul ar fi fost 0-0. Le-am zis să nu se gândească la scor, la revenire”, a mărturisit Wenger, citat de The Sun.
http://www.youtube.com/watch?v=lXFs2VwDB7Y&feature=player_embedded#t=1s

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA