AcasăNews AlertVIDEO - INCENDIU - O gospodarie a fost mistuita de flacari in...

VIDEO – INCENDIU – O gospodarie a fost mistuita de flacari in Surdesti

spot_img

DISTRIBUIȚI


Incendiu violent in aceasta seara in localitatea maramureseana ŞURDEŞTI. O bucătărie de vară, cu şură şi grajd au ars ca o torţă cu câteva minute inainte de ora 20. Întreg satul a sărit cu găleţile în ajutorul oamenilor, însă flăcările uriaşe au făcut ca intervenţia lor să fie în zadar. Doar echipajele de pompieri au reuşit să domolească focul, însă în mare parte gospodăria era deja distrusă.

Clopotele bisericii din satul ŞURDEŞTI au bătut în momentul în care acoperişul gospodăriei unor localnici a luat foc. Sătenii au sărit ca arşi şi au aruncat cu apă. Totul a fost în zadar şi au cerut ajutorul pompierilor militari.

Două echipaje ale pompierilor militari din Baia Mare au sosit la locul incendiului. În acel moment gospodăria ardea în întregime.

„La fata locului am gasit incendiu generalizat pe o suprafata de 160 mp. Focul a fost intetit si de o cantitate mare de fan care era depozitata in sura. Din primele cercetari se pare ca focul a izbucnit din cauza unui conductor defect, deci un scurtcircuit” a declaratr Florin Salnicean, ISU Maramures.

Valoarea pagubelor nu a fost stabilită iar bunurile nu erau asigurate.

Sursa: imagini foto si video furnizate de Daniel Verdes.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA