AcasăNews AlertVIDEO - INCENDIU MARAMUREŞ - O casă de pe Valea Borcutului a...

VIDEO – INCENDIU MARAMUREŞ – O casă de pe Valea Borcutului a ars pentru a doua oară. Copiii s-au jucat cu focul

DISTRIBUIȚI


2.actualmm.roO casă din Baia Mare a ars aseară pentru a doua oară în nici 24 de ore. Pompierii au intervenit şi de această dată după ce vecinii au sunat după ajutor. Gospodăria nu este locuită şi cel mai probabil copiii s-au jucat cu focul şi au incendiat clădirea. Spre deosebire de ieri noapte când alarma s-a dat în jurul orei 2 şi jumătate, aseară pompierii au fost chemaţi în jurul orei 20. Din subsolul casei ieşea fum negru iar oamenii au intrat au sunat la 112.

Spre deosebire de primul incendiu când nimeni nu ştia de la ce s-a aprins de această dată pompierii sunt siguri: focul a fost pus în joacă de copii.

„Am fost solicitaţi prin 112 la un incendiu izbucnit la o casă de pe Valea Borcutului din Baia Mare. Am localizat şi stins focul. Cauza probabilă  este jocul copiilor cu focul” a declarat Radu Raţ, ISU Maramureş. Cum până în acest moment proprietarii gospodăriei nu s-au aratat interesaţi de proprietate şi nu au depus plângere la poliţie nu va fi tras nimeni la răspundere.

CITEŞTE ŞI DETALII DESPRE PRIMUL INCENDIU: http://www.2.actualmm.ro/video-incendiu-baia-mare-o-casa-a-ars-ca-o-torta-in-cartierul-valea-borcutului-gospodaria-nu-era-locuita-si-nu-era-alimentata-la-reteaua-de-curent/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA