AcasăNews AlertVIDEO – INCENDIU BAIA MARE – S-au bătut nurorile iar soacrei i-a...

VIDEO – INCENDIU BAIA MARE – S-au bătut nurorile iar soacrei i-a ars casa. Fiul acesteia a aprins-o intenţionat

DISTRIBUIȚI


S-au certat şi s-au tras de păr nurorile iar soacra lor a rămas fără acoperiş de-asupra capului. Bărbatul uneia dintre ele, fiul proprietarei, s-a enervat atât de rău că iubita i-a fost certată încât a incident gospodăria femeii. Pompierii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Focul a izbucnit în această seară, luni, 7 noiembrie, în cartierul de rromi Pirită de la marginea oraşului Baia Mare. Dintr-o ceartă între două nurori, s-a ajuns la violenţe, iar iubitul uneia dintre femei a fost atât de enervat că a pus mâna pe chibrituri şi a dat foc locuinţei. “Bărbatul meu a murit de câteva săptămâni darn u mi-a făcut aşa ceva. Fiul meu mi-a aprins casa. Cele două nurori s-au certat şi s-au tras de păr. Noi le-am despărţit şi pe cand eram gata să le împăcăm a venit el din oraş. Nervos a aprins coliba” povesteşte proprietara. “Da cu mine s-a certat. Eu am venit din casă că m-a chemat, că înainte m-am culcat eu în coliba aia. Şi m-am dus să îi spăl pătura. O zis ea că s-o spurbat copilul pe pătură. Am zis să mi-o dea să o spăl. Atunci m-a lovit şi m-a tras de cap. De acolo ne-am bătut amândouă. Noi două eram acolo în casă când a venit soţul Ceraselei. Nervos, el ei a aprins cu chibritele” a povestit o tânără, nora de-a proprietarei.

“Echipajele noastre au intervenit la stingerea unui incendiu. Din păcate nu s-a reuşit salvarea casei improvizate. Cauza, din spusele aparţinătorilor, este autoincendierea fiului proprietarei” a declarat Radu Raţ, ISU Maramureş

Nimic nu s-a putut salva din colibă. Incendiatorul a fost predat la poliţie care îl vor cerceta sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere prin incendiere.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA