spot_img
AcasăEvenimentVIDEO - INCENDIU BAIA MARE - O casă a ars ca o...

VIDEO – INCENDIU BAIA MARE – O casă a ars ca o torţă în cartierul Valea Borcutului. Gospodăria nu era locuită şi nu era alimentată la reţeaua de curent

DISTRIBUIȚI

2.actualmm.ro

O casă din Baia Mare a ars ca o torţă azi noapte din motive rămase deocamdată. Gospodăria nu era locuită de ani buni şi nu era alimentată la reţeaua de energie electrică. Mai multă, afară ploua torenţial. Pompierii au deschis o anchetă pentru a stabili exact cum s-a produs incidentul.La sosirea celor două echipaje de pompieri militari gospodăria de pe Valea Borcutului din Baia Mare era în flăcări. Unul dintre vecini a văzut vâlvătaia şi a alertat pompieri.  Două autospeciale s-au deplasat în zonă pentru a stinge focul. Şi un echipaj al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi a venit pentru a ajuta. Acoperişul era deja cuprins de flăcări.

„Eram acasă şi am zărit focul. Am sunat imediat la pompieri. Aici nu mai locuieşte nimeni de câţiva ani de zile. Mai vin dar nu rămân la casă. Nu pot să îmi explic de la ce o luat foc” a povestit unul dintre vecini.

Pompierii militari au stins focul într-o jumătate de oră, dar nu au stabilit cauza izbucnirii focului. „Detaşamentul Baia Mare a fost solicitat la un incendiu în cartierul Valea Borcutului izbucnit la o casă părăsită. Cauza izbucnirii focului este în curs de stabilire” a decalrat Adrian Revnic, ISU Maramureş.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA