spot_img
AcasăNews AlertVIDEO - INCENDIU BAIA MARE - Flacări până la cer pe strada...

VIDEO – INCENDIU BAIA MARE – Flacări până la cer pe strada Narciselor din Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI


Un incendiu violent a izbucnit în seara zilei de sâmbătă pe strada Narc iselor din Baia Mare. Locul special amenajat în care erau mai multe ghenele pentru gunoi au ars ca torţele. Poliţia a demarat cercetările pentru a vedea cine se face vinovat. Principalii suspecţi sunt mai multe persoane care nu au adăpost şi care îşi caută mâncare.

Focul a izbucnit in jurul orei 20.30 pe strada Narciselor din Baia Mare, în spate la Şcoala Generală nr. 12 din Baia Mare. Locatarii au sunat disperaţi la 112 cînd au văzut ghenele de gunoi arzând în flăcări uriaşe. Asta în condiţiile în care acestea sunt închise cu un gard şi nimeni nu poate pătrunde înăuntru, iar gunoiul este aruncat printr-un locaş special.

Echipajul de pompieri a sosit imediat la locul incendiului şi în scurt timp au reuşit să îl stingă. Din păcate ghenele de gunoi au fost distruse în totalitate. „Am intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la ghenele de gunoi. Deocamdată nu cunoaştem cauza izbucnirii focului” a precizat Marin Belei, ISU Maramureş.

Poliţiştii băimăreni au demarat cercetările pentru a stabili cine se face vinovat de incendiu. Primii vizaţi sunt mai mulţi oameni ai străzii care îşi căutau mâncare în zonă. Este posibil să fi aruncat o ţigară aprinsă iar de acolo să fi izbucnit flăcările.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA