AcasăEvenimentVIDEO - INCENDIU - 30 hectare intregi de vegetatie uscata au ars...

VIDEO – INCENDIU – 30 hectare intregi de vegetatie uscata au ars ca o torta pe Dealul Grosiului. Casele erau amenintate (galerie foto)

DISTRIBUIȚI

Detasamentul de pompieri Baia Mare a avut o zi grea astazi, 19 august 2012. Dupa ce s-a crezut ca s-a stins focul de vegetatie uscata izbucnit in apropierea depozitului de munitie din Baia Mare, in jurul orei 19,00, flacarile s-au aprins si impinse de vantul puternic au inaintat spre Dealul Grosiului. Mai multe gospodarii erau in pericol, astfel ca imediat pompierii dar si satenii au sarit sa lupte cu focul.

„Locuim in zona, fumul se vedea din oras. Cand l-am vazut, ne-am speriat si am venit aici. Focul era 20-30 metri de casa pe care o avem aici. Pompierii au venit au avut probleme cu apa pentru ca pe strada nu exista hidranti, dar pana la urma speram sa fie bine. Se extinde din cauza vantului. Sper sa reuseasca sa il stinga” povesteste Daniel Macavei localnic. „Am fost anuntati ca pe raza comunei noastre s-a iscat un incendiu de vegetatie uscata si incercam sa dam si noi o mana de ajutor. Sunt vreo 20-30 hectare aproximativ care au ars. Sunt mai multe focare. S-a avut in vederea localizarea in prima faza a vecinatatii de gospodarii. Eu cred ca au dat foc ceva copii” Gavril Petrovan, viceprimarul comunei Grosi.

„Detasamentul de Pompieri Baia Mare a fost solicitat sa intervina pentru stingerea unui incendiu pe o pasune apartinand de localitatea Grosi. Se intervine din jurul orei 14 pana in prezent. Suprafata este mare, aproximativ 30 hectare. Se lucreaza pentru lichidarea incendiului” a declarat Radu Rat, ISU Maramures.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA