Acasăsinucidere maramuresVIDEO - IN SPITAL - Dan Bitman a ajuns de la Sarbatoarea...

VIDEO – IN SPITAL – Dan Bitman a ajuns de la Sarbatoarea Castanelor direct in clinica AKH din Viena. Cantaretul infirma informatiile (galerie foto)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Din pacate, Dan Bittman, cunoscutul solist al trupei Holograf si vedeta de televiziune, este bolnav. Artistul este internat la clinica AKH din Viena pentru a i se face analize. Problemele au aparut dupa concertul Holograf de sambata, din Baia Mare si s-au agravat mai apoi. De aceea, Dan Bittman a hotarat ca este cazul sa se ocupe serios de problemele sale.

Artistul a primit un diagnostic de afectiune vasculara, mai precis stenoza carotidiana, afectiune care poate degenera. S-a adus in discutie si o eventuala operatie, dar se asteapta decizia medicilor.

ACTUALIZARE

Numai că informaţiile trasmise de reporterii Kanal D se pare că nu sunt în acord cu realitatea. Dan Bittman a transmis un comunicat de presă în care infirmă boala lui: „Într-adevăr, sunt în Viena, însă doar pentru că am preferat să mă refugiez puţin într-un loc de suflet, după o perioadă extraordinar de aglomerată. În ultimele zile am fost prins între filmările pentru X Factor şi concertele Holograf (chiar sâmbătă am susţinut un super concert la Baia Mare, de Sărbătoarea Castanelor), încât mi-am dorit foarte tare câteva clipe de relaxare. Fanilor mei însă le spun să stea liniştiţi, sunt foarte bine, la Viena într-adevăr, unde savurez un carpaccio de ton!”, a declarat Bittman.

VEZI AICI IMAGINI DE LA CONCERTELE DE CASTANE

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA