AcasăActualitate112(VIDEO) IMAGINI TERIFIANTE surprinse de o cameră de bord, în fața Liceului...

(VIDEO) IMAGINI TERIFIANTE surprinse de o cameră de bord, în fața Liceului de Arte din Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Imagini haluncinante au fost surprinse astăzi dimineață în Baia Mare de camerele de bord montate pe autoturismul unui maramureșean. Menționăm de la bun început că data de pe imaginile video nu corespunde cu realitatea!

Totul s-a petrecut astăzi dimineață în fața Liceului de Arte din Baia Mare pe trecerea pentru pietoni. Un polițist local se afla lângă zebră pentru a facilita traversarea elevilor fără să se producă incidente. Șoferul unui autoturism oprește la trecere (marcată și semnalizată corespunzător), polițistul local îi spune unui elev să traverseze, doar că șoferul unui autoturism de teren s-a angajat în depășirea mașinii oprite la zebră! Elevul l-a observat la timp și a reușit să se ferească din calea inconștientului care a efectuat manevra de depășire într-o zona interzisă prin lege. Liceeanul se întoarce lângă polițist, care după ce a lăsat să treacă utilajul de deszăpezire, l-a lăsat pe elev să traverseze.

Totul a fost surprins de camerele de bord. Șoferul autoturismului l-a întrebat pe polițistul local cum este posibil așa ceva. Omul legii din cadrul Poliției Locale Baia Mare a ridicat din umeri. Și asta pentru că șoferul mașinii de teren și-a continuat drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat!

Sursă: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA