AcasăActualitate112(VIDEO) IMAGINI ÎNFIORĂTOARE - Accidentul de la Vivo Mall, dintr-un alt unghi....

(VIDEO) IMAGINI ÎNFIORĂTOARE – Accidentul de la Vivo Mall, dintr-un alt unghi. Medicii îi vor amputa azi piciorul lui Raul. Denisa a fost înmormântată

spot_img

DISTRIBUIȚI

Revenim asupra accidentului produs sâmbătă seara în zona mall-ului din Baia Mare, atunci când șoferul unui autoturism BMW a spulberat doi tineri, soț și soție, ce se aflau în stația de autobuz.

Avem o nouă filmare a nenorocirii care a trimis în mormânt o tânără de 20 ani iar pe soțul acesteia l-a rănit grav. Bărbatului în vârstă de 23 ani i se va amputa astăzi piciorul la Spitalul de Chirurgie Generală din Cluj Napoca. Denisa a fost înmormântată ieri în satul natal, Trestia.

Pe de altă parte știți deja că șoferul în vârstă de 20 ani a fost pus în libertate de către judecătorii băimăreni. Din acest motiv încă de ieri băimărenii s-au adunat în fața Palatului de Justiție din Baia Mare unde au protestat în tăcere și au aprins o lumânare pe scările instituției în memoria Denisei. Proteste se anunță în continuare în fața Palatului de Justiție din Baia Mare în zilele de joi, vineri și duminică.

Astăzi șeful Serviciului Poliției Rutiere Maramureș, comisar șef Dorin Gherman a declarat la postul de televiziune TL Plus Baia Mare faptul că tânărul șofer al autoturismuliui BMW de la obținerea permisului de conducere și până la momentul tragediei a fost sancționat contravențional de trei ori (o dată pentru depășirea limitei de viteză, o dată pentru lipsa actelor asupra lui, o dată pentru depășire neregulamentară) și i-a fost reținut o dată permisul de conducere pentru 30 de zile.Totodată, a adaugat comisarul șef Dorin Gherman, șoferul a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Să mai spunem și faptul că procurorii băimăreni au contestat decizia Judecătoriei Baia Mare de a-l pune pe șofer în libertate. Această contestație se va judecata în cursul zilei de mâine, 9 iulie 2021, la Tribunalul Maramureș.

Sursă: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. […] Șeful Serviciului Poliției Rutiere Maramureș, comisar șef Dorin Gherman, a declarat la postul de televiziune TL Plus Baia Mare că șoferul de 20 de ani a fost sancționat contravențional de la obținerea permisului de conducere și până la momentul tragediei de trei ori (o dată pentru depășirea limitei de viteză, o dată pentru lipsa actelor asupra lui, o dată pentru depășire neregulamentară) și i-a fost reținut o dată permisul de conducere pentru 30 de zile. Totodată, a adaugat comisarul șef Dorin Gherman, șoferul a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale, relatează ActualMM.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA