Acasă Actualitate Social (VIDEO) HOCUS POCUS - Cum se fură în "centerul mare" din Baia...

(VIDEO) HOCUS POCUS – Cum se fură în “centerul mare” din Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Noi imagini cu privire la furturile produse în Baia Mare ne-au fost furnizate de către cititorii ActualMM. De data aceasta, este vorba despre două femei care au reușit să sustragă articole de îmbrăcăminte din complexul de magazine cunoscut sub numele de “Centerul mare”, situat pe bulevardul București din municipiu.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din interiorul complexului, se observă cum două femei se apropie de produsele expuse pe niște manechine. Cele două par sigure pe ele și trec tacticos la treabă. Întâi, se asigură că nu sunt persoane în jur. Mai apoi, una dintre ele se poziționează în așa fel încât cea de-a doua să nu fie văzută în timp ce ia haina de pe manechin. Imediat ce au reușit, cele două se îndreaptă grăbite spre ieșire, în timp ce pun haina într-o pungă.

În ultimele luni, mai mulți băimăreni au fost victimele hoților din scări de bloc. S-au sustras biciclete, articole pentru copii, flori cu tot cu ghivece, dar și obiecte apartent fără valoare materială.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA