AcasăEvenimentCredințăVIDEO HALUCINANT! - Starețul unei mari mănăstiri din țară susține că cei...

VIDEO HALUCINANT! – Starețul unei mari mănăstiri din țară susține că cei care se vor vaccina anti-covid se vor transforma în zombi și le vor crește solzi

spot_img

DISTRIBUIȚI

Starețul unei mănăstiri din Neamț a făcut un apel către enoriași, în predica de după slujbă, să nu se vaccineze, folosind termeni apocaliptici precum „oamenii se vor umple de solzi ca la pești” după imunizare sau „nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi”, transmite publicația locală știri-neamț.ro.

Potrivit filmării difuzate de presa locală, preotul, care ar fi și starețul de la Mănăstirea Nechit, înșiruie un număr de boli și teorii apocaliptice pentru a speria enoriașii care vor să se vaccineze, scrie Libertatea.ro

Este orice, vaccin nu este. Toți cei care și-au făcut vaccinul să se aștepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficiență renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie. Oamenii care au fost vaccinați, în combinație cu noua necunoscută – epidemia – nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei drogați”, afirmă preotul.

El susține că, după vaccin, va urma „cea mai gravă epidemie care a apărut pe pământ”.

După vaccinare, după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la pești. Nu va exista nici o explicație cu privire la originea acestei noi boli, mortale, care va afecta și sistemul imunitar. Nu există un nume pentru această boală. Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid, va fi înfricoșătoare această boală”, continuă starețul.

El îi invocă și pe Sfinții Părinți care au profețat că „oamenii vor muri după vaccinare”.

Reacția BOR, AICI.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA