AcasăActualitateVIDEO | HAIDUCII N-AU DISPĂRUT… - "Chuck Norris de Maramureș”, surprins cu...

VIDEO | HAIDUCII N-AU DISPĂRUT… – „Chuck Norris de Maramureș”, surprins cu pistolul în buzunar și cuțitul în mână într-o benzinărie

spot_img

DISTRIBUIȚI

O înregistrare video surprinsă într-o benzinărie din municipiul Sighetu Marmației a stârnit o reacție promptă din partea polițiștilor. Mesajul care însoțea clipul, „A apărut Chuck Norris într-un peco din Sighetu Marmației”, i-a pus pe jar pe oamenii legii, scrie VasileDale.ro

În înregistrare se putea observa un bărbat aflat în apropierea unei pompe de alimentare, manevrând cu dexteritate un cuțit. Mai mult decât atât, în buzunarul pantalonilor avea și o armă de foc. La un moment dat, bărbatul și-a pus cuțitul la cingătoare, recreând astfel scenele celebre din filmele cu Chuck Norris.

După ce imaginile au devenit virale, agenții de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Sighetu Marmației au intervenit imediat. Bărbatul a fost rapid identificat drept un localnic în vârstă de 58 de ani.

Suspectul a declarat autorităților că atât cuțitul, cât și arma de foc sunt de jucărie și că nu intenționa să sperie pe nimeni. Pur și simplu se juca cu ele. Cu toate acestea, din cauza faptului că avea asupra sa arme albe (chiar dacă erau de jucărie), polițiștii i-au aplicat o sancțiune contravențională conform Legii 61/1991 republicată, în valoare de 500 de lei.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA