Acasăsinucidere maramuresVIDEO – “Greii” Umorului, in Baia Mare

VIDEO – “Greii” Umorului, in Baia Mare

DISTRIBUIȚI

“Greii” Teatrului de Revista “Constantin Tanase” din Capitala au oferit reprezentatii de exceptie pe scena baimareana, cu prilejul minifestivalului de teatru desfasura la finele saptamanii trecute. Actorii de comedie Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Nae Lazarescu, Vasile Muraru, Cristina Stamate si Alexandru Lulescu au reusit sa descreteasca fruntile publicului numerous care i-a rasplatit, la randul sau, cu aplauze.

Băimărenilor le-a fost dor de comedia adevărată şi au venit in număr mare la spectacolele care au revigorat secţia băimăreană de revistă. Stela Popescu,  Alexandru Arşinel, Nae Lăzărescu, Vasile Muraru, Cristina Stamate şi Alexandru Lulescu au fost primiţi cu ropote de aplauze de publicul care tânjea după umorul de calitate.

Reintâlnirea cu publicul băimărean  le-a dat prilejul marilor actori să depene amintiri de pe vremea când obişnuiau să participe frecvent la spectacolele băimărene. Scenetele de umor au făcut deliciul tuturor, la fel şi interpretările muzicale ale soliştilor Daniela Cristea, Ana Maria Mirea , Adrian Enache şi … Alexandru Arşinel.

De succes s-au bucurat şi actorii băimăreni care au redeschis secţia de revistă băimăreană cu spectacolul „Bibici şi Mitici.”

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA