AcasăMARAMURESUL ISTORICUPDATE - VIDEO - GALAMAZ LOVIT ÎN CAP - Un suporter de...

UPDATE – VIDEO – GALAMAZ LOVIT ÎN CAP – Un suporter de la Petrolul a intrat în teren. Meciul a fost suspendat. Suporterul a fost arestat

DISTRIBUIȚI

George Galamaz, jucătorul Stelei, a fost lovit cu pumnul în cap de un suporter de la Petrolul Ploieşti, ajuns nu se ştie cum în suprafaţa de joc.În câteva clipe a fost haos pe teren. Steliştii s-au luat la bătaie cu jucătorii Petrolului. Martinovici şi portarul Stanca (Steaua Bucureşti) au fost eliminaţi de centralul partidei. În foarte scurt timp portarul Stelei a fost lovit de o petardă aruncată din tribună. În acel moment meciul a fost suspendat şi cel mai probabil Steaua va câştiga la masa verde partida.

ACTUALIZARE 1:

Dragos Enache, suporterul echipei Petrolul Ploiesti care duminica seara a intrat pe teren in timpul meciului dintre Petrolul si Steaua si l-a lovit pe George Galamaz, ramane in arest dupa ce Tribunalul Prahova i-a respins, miercuri, recursul la decizia Judecatoriei, de arestare preventiva. Enache a declarat in fata magistratilor ca regreta fapta si a cerut „sansa” de a fi judecat in libertate. Aparatorul acestuia, Magdalena Stasie, a solicitat judecarea in libertate a clientului sau, aratandu-se „oripilata” de modul in care a fost mediatizat cazul lui Dragos Enache. In sala de judecata s-au aflat si cativa membri ai galeriei Petrolul. Judecatoria Ploiesti a emis, luni seara, mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile pe numele lui Dragos Enache, sub acuzatiile de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

(captura foto si video: DigiSport1)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA