spot_img
AcasăEvenimentSportVIDEO - Fotbal Cupa României: FC Viorel Mateianu / Vectrix Satulung 4-0...

VIDEO – Fotbal Cupa României: FC Viorel Mateianu / Vectrix Satulung 4-0 (1-0)

spot_img

DISTRIBUIȚI


În această după amiază s-au jucat doar trei din cele patru jocuri programate. Farcasa – Ardusat va fi reprogramat, iar Gloria Chechis – CS Universitar 2 Baia Mare va fi câştigat de oaspeţi la masa verde. FC Viorel Mateianu a câştigat la scor întâlnirea cu Vectrix Satulung, într-un meci spectaculos, cu faze multe la ambele porţi. Prima repriză a fost echilibrată, câştigată de gazde la limită. În partea secundă, oaspeţii nu au mai pus probleme în atac, în timp ce gazdele au ratat exasperant. La 2-0, Satulung rămâne în zece jucători, după ce unul dintre fundaşi primeşte al doilea cartonaş galben şi implicit pe cel roşu.

Surpriză mare la Groşii Ţibleşului unde echipa de liga a V-a a câştigat la limită în faţa echipei de liga a IV-a, Unirea Şişeşti. Meciul a fost jucat pe un teren noroios, denivelat, impropriu pentru a se juca un meci de fotbal.

O altă echipa de liga a V-a s-a calificat mai departe în Cupa României. Este vorba de Rapid Satu Nou de Sus. Aceştia au scos-o la scor pe echipa de liga a IV-a, Spicul Mocira.

 

Rezultate tehnice

Bradul Groşii Ţibleşului – Unirea Şişeşti 2-1 (1-1)

Gloria Chechiş – CS Universitar 2 Maramureş Baia Mare 0-3 (va câştigat la masa verde)

Eaton Farcasa – Spicul Ardusat (se va reprograma jocul)

FC Viorel Mateianu – Vectrix Satulung 4-0 (1-0)

Rapid Satu Nou de Sus – Spicul Mocira 5-2

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA