AcasăNews AlertVIDEO - FOCURI DE ARMĂ MARAMUREŞ - Trei scafandri au trecut Tisa...

VIDEO – FOCURI DE ARMĂ MARAMUREŞ – Trei scafandri au trecut Tisa cu ţigări de contrabandă. Poliţiştii de frontieră au tras cu armele după ei

DISTRIBUIȚI


 Poliţiştii de frontieră maramureşeni au depistat 3 bărbaţi îmbrăcaţi în costume din neopren care au traversat înot râul Tisa, intenţionând să introducă ilegal în România 4.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Bărbaţii nu s-au supus somaţiilor legale ale poliţiştilor de frontieră şi deşi au fost trase focuri de avertisment, aceştia au sărit în apa râului Tisa şi au fugit pe teritoriul statului ucrainean.  

În dimineaţa zilei de  22 noiembrie  a.c.,  un echipaj format din doi poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Sighetu Marmatiei, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat trei persoane îmbrăcate în costum din neopren (scafandru), care au trecut râul Tisa din Ucraina în România, transportând mai multe colete. Când au ajuns pe malul românesc, lucrătorii noştri au procedat la interceptarea şi somarea prin voce a suspecţilor, moment în care aceştia au abandonat coletele şi au fugit spre teritoriul statului vecin.

Poliţiştii de frontieră au fost nevoiţi să folosească, conform legii, armamentul din dotare, fiind trase 6 focuri de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată bărbaţii nu s-au supus somaţiilor, traversând apa râului Tisa şi fugind pe teritoriul ucrainean. La cercetarea malului românesc al râului, au fost descoperite 8 colete învelite în folie de plastic ce conţineau  4.000 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 35.000 lei. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate de către poliţiştii de frontieră, fiind informate şi autorităţile ucrainene, în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA