AcasăNews AlertVIDEO - FEMEI CONTRABANDISTE - Mamă şi fiică prinse cu ţigări de...

VIDEO – FEMEI CONTRABANDISTE – Mamă şi fiică prinse cu ţigări de contrabandă de 78.000 lei

spot_img

DISTRIBUIȚI


Lucratorii I.J.P.F. Maramures au intocmit, in acest sfarsit de saptamana 5 dosare penale in care sunt cercetate mai multe persoane pentru savarsirea a 9 infractiuni. In urma actiunilor, au fost confiscate 12.250 pachete cu tigari de contrabanda, bunuri susceptibile a fi contrafacute, precum si un utilaj suspect a fi furat.

Exemple:

* în data de 09 octombrie a.c., lucratorii nostri au observat trei autoturisme suspecte ca transporta tigari de contrabanda. Imediat politistii de frontiera au trecut la interceptarea si oprirea pentru control a celor trei masini. La controlul efectuat asupra autoturismelor, in unul dintre ele, condus de Lidia M., in varsta de 49 ani, au fost descoperite ascunse 18 colete invelite in folie de culoare neagra. Acestea contineau cantitatea de 9.000 pachete cu tigari (180.000 tigarete) de provenienta ucraineana, in valoare de 78.000 lei. Celelalte doua masini in care se aflau I. M., Maria C. de 43 ani si Maria C. de 18 ani aveau rolul de antemergatori in asigurarea transportului ilegal de tigari. Autoturismele precum si persoanele implicate au fost conduse la sediul I.J.P.F. Maramures pentru continuarea cercetarilor. Autoturismul folosit la transportul tigarilor a fost indisponibilizat iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

* In dimineata zilei de 10.10.2011, lucratorii din cadrul S.P.F. Sarasau au oprit pentru control o autoutilitara in care se aflau Erik S. si Ciprian D. In aceasta, politistii de frontiera au descoperit intr-o plasa de rafie 250 pachete cu tigari de provenienta ucraineana pentru care cele doua persoane nu au prezentat niciun document de provenienta. Suspectii au declarat ca urmau sa transporte tigarile in localitatea Sighetu Marmatiei pentru a le comercializa. Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii iar cei doi barbati s-au ales cu dosar penal pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

* In data de 07.10. a.c., politistii de frontiera din cadrul I.J.P.F. Maramures au intocmit dosar penal unei persoane – administrator de firma, pentru ca oferea spre vanzare articole de imbracaminte susceptibile a fi contrafacute.

* In data de 07.10. a.c., un utilaj, in valoare de aproximativ 80.000 euro, suspect a fi furat a fost descoperit de lucratorii nostri la sediul unei firme din judetul Satu Mare.

* In data de 06.10.2011 doi cetateni au fost retinuti de politistii de frontiera maramureseni in timp ce incercau sa introduca ilegal in tara aproximativ 3.000 pachete tigari de provenienta ucraineana.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA