AcasăNews AlertVIDEO - FĂRĂ JENĂ - O femeie aruncă seminţe pe stradă direct...

VIDEO – FĂRĂ JENĂ – O femeie aruncă seminţe pe stradă direct din maşina parcată

spot_img

DISTRIBUIȚI


Zilnic pe străzile oraşului vedem tot felul de oameni care în loc să folosească ghenele de gunoi sau coşurile de gunoi ataşate pe stâlpii de iluminat public, fără nici cea mia mică jenă, aruncă pe jos orice.  De la mucuri de ţigară, hârtii, patiste până la coji de seminţe sau pet-uri de suc sau apă minerală.

În materialul video atasat acestui material o să puteţi vedea un astfel de exemplu. „Interesantă” este reacţia celor implicaţi. Femeie care stătea în maşină şi arunca toate cojile de seminţe pe stradă fără nicio jenă. Să nu mai vorbim de ruşine sau „de cei 7 ani” pe care ar fi trebuit să îi primească de la părinţi. Cum a reacţionat? Cu zâmbetul pe buze ne ameninţa cu instanţa.

Pe de altă parte, un alt tânăr (fiul acesteia se pare) i-a luat apărarea şi reacţia lui spune totul. Nici fratele femeii nu s-a lăsat mai prejos şi a sunat la 112 cerând un echipaj de poliţie, pe motiv că un cetăţean dirijează circulaţia sau face pe poliţistul. A uitat probabil că tocmai celălalt tânăr dirija circulaţia.

Cum fiecare dintre noi ne-am dori să avem un oraş mai curat am decis să difuzăm înregistrarea video integral. Aşteptăm reacţiile dumneavostră sau chiar imagini foto sau video cu exemple de acest gen. Poate cel puţin ruşinea faţă de cunoscuţi va determina pe fiecare să utilizeze coşul de gunoi.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA