AcasăMARAMURESUL ISTORICVIDEO. Fantoma din lift, probabil cea mai înfricoşătoare farsă din istorie!

VIDEO. Fantoma din lift, probabil cea mai înfricoşătoare farsă din istorie!

DISTRIBUIȚI

O televiziune din Brazilia a pus la cale o farsă înfricoşătoare, prin care a reuşit să-i facă pe oameni să plângă în hohote, să ţipe isteric şi să o ia la fugă terifiaţi, scrie Daily Mail.
În respectiva farsă, victimele, care nu bănuiesc nimic, sunt conduse către un lift. La un moment dat, acesta se „defectează”, luminile se sting, iar printr-o uşă secretă apare o fetiţă machiată pentru a arăta ca o fantomă.

Când luminile se aprind din nou, oamenii văd „fantoma” şi încep să tremure, să plângă sau să ţipe, reacţiile lor fiind surprinse cu camera ascunsă. În mod surprinzător, nimeni nu pare să realizeze că este vorba despre o farsă şi toţi încearcă să găsească o modalitate să iasă din lift cât mai rapid.
Deşi mulţi dintre cei care au urmărit farsa s-au amuzat, au fost şi voci care au spus că aceasta este prea dură. „Ce s-ar fi întâmplat dacă una dintre persoane făcea atac de cord?”, se întreabă retoric un comentator. De altfel, Daily Mail scrie că aceasta este „cea mai înfricoşătoare farsă din istorie”.

http://www.youtube.com/watch?v=WlLe3_CYhcA&feature=player_embedded#t=0s

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA