AcasăNews AlertVIDEO - FALS - Haine contrafăcute descoperite într-un magazin din Sighetu Marmatiei

VIDEO – FALS – Haine contrafăcute descoperite într-un magazin din Sighetu Marmatiei

spot_img

DISTRIBUIȚI


Poliţiştii de frontieră din cadrul IJPF Maramureş au întocmit dosar penal unei persoane – administrator de firma, pentru ca oferea spre vanzare articole de imbracaminte susceptibile a fi contrafacute.

Pliţiştii de frontieră maramureşeni au descoperit la sediul unei firme din localitatea Sighetu Marmaţiei expuse pentru vânzare 140 articole de îmbrăcăminte ce purtau numele unor marci străine de renume, suspecte a fi contrafăcute. Totodată poliţiştii de frontieră l-au interceptat in trafic pe administratorul firmei conducând un autoturism marca Mitsubishi. La controlul efectuat asupra maşinii, în aceasta au fost descoperite 1.285 articole de îmbrăcăminte similare celor de la sediul firmei. Cele 1.425 articole de îmbrăcăminte au fost ridicate în vederea confiscării.

Administratorul firmei s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare si care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA