spot_img
AcasăEvenimentVIDEO – EXPLOZIE – Primaria va cere despagubiri firmei de gaz pentru...

VIDEO – EXPLOZIE – Primaria va cere despagubiri firmei de gaz pentru distrugerile create. Oamenii inca sunt ingrijorati

DISTRIBUIȚI

Oamenii inca sunt speriati

locul exploziilor

“Prin adresa 2777 inregistrata la noi astazi 22 februarie 2012 transmisa de Berg Sistem Gaz SA sub semnatura domnului administrator Berevoianu Constin suntem instiintati, si imi permiteti sa citez: <Va comunicam prin prezenta ca in urma ultimei actiuni de detectare pierderi de gaze naturale finalizata azi, 22 februarie 2012, orele 11.55, pe conductele de serviciu si bransamentele aferente din zona strazilor Corneliu Coposu, tronson intre strada Bogdan Voda si strada Gheorghe Sincai nu s-au mai constatat pierderi de gaze in zona carosabila, trotuare sau cladirile din zona mentionata>. Deci aceasta zona este securizata. Adresa aceasta am transmis-o si la Electrica Baia Mare pentru ca a putea racorda la curent electric zona in care s-au produs cele doua explozii, si nu numai si zonele limitrofe, in asa fel incat sa se pregateasca institutiile pentru activitate in perioada imediat urmatoare. Va mai pot spune inca un lucru, ceea ce am discutat priveste la curent electric.

Pe zona gazelor va pot spune ca termenul anuntat ca posibil de livrare a gazelor este ziua de vineri, 24 februarie dupa ce se vor face probele de presiune la conductele la care s-au constatat defectiuni sau alte probleme necorespunzatoare tehnic.

Noi vom face o adresa pentru ca avem si noi distrugeri si pierderi sa treaca perioada de ancheta sa vedem care sunt cauzele stabilite, sa facem o evaluare a pagubelor suferite si vom proceda in consecinta. Deocamdata avem alta preocupare: aceea ca oamenii sa aiba utilitati” a declarat Eugenia Godja, Primar municipiul Sighetu Marmatiei.

ACTUALIZARE: Pe de alta parte sighetenii inca sunt ingrijorati de eventuale scapari de gaze. Chiar astazi au vrut sa faca sesizare la firma pentru ca au simtit miros de gaz, insa nu au avut unde pentru ca sediul era inca sigilat de catre anchetatori.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA