AcasăActualitateVIDEO EXCLUSIV | RALIUL MARAMUREȘULUI - Mici și bere cu… adrenalină, pe...

VIDEO EXCLUSIV | RALIUL MARAMUREȘULUI – Mici și bere cu… adrenalină, pe marginea traseului. Un concurent a rămas fără roată după ce s-a izbit de parapet

DISTRIBUIȚI

A doua zi a Raliului Maramureșului a decurs așa cum se aștepta: mii de cai putere alergați pe cele mai spectaculoase șosele din județ, concurenți cu sete de victorie și spectatori cu chef de… grătare și bere.

Câțiva spectatori au fost surprinși azi, pe marginea traseului din Pasul Gutâi, pregătiți ca orice români adevărați: cu grătare, bere și un cort pavilion care să îi ferească de o eventuală ploaie. Sigur, pentru că micii n-ar fi mici dacă n-ar fi gătiți aproape de urletele motoarelor, cetățenii s-au poziționat taman pe interiorul unei curbe strânse. Cum era de așteptat, la un moment dat un concurent a derapat la ieșirea din curbă și a fost nevoit să frâneze puternic pentru a nu se lovi de gardul de protecție, aflându-se la câțiva metri de petrecăreți.

Câțiva voluntari prezenți și ieri la eveniment ne-au povestit cât de greu a fost să îi țină în frâu pe unii spectatori aflați sub influența alcoolului, unul dintre aceștia ajungând chiar pe șosea pentru a-și face un selfie.

Un alt moment spectaculos surprins azi de cei prezenți la raliu a fost când unul dintre concurenți a pierdut controlul volanului pentru o clipă, a derapat și s-a izbit cu lateralul mașinii de parapetul de beton. În urma impactului, acesta s-a ales fără o roată.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA