AcasăNews AlertVIDEO - EXCLUSIV – Gradina Zoologica de la Nyiregyhaza merita vazuta, macar...

VIDEO – EXCLUSIV – Gradina Zoologica de la Nyiregyhaza merita vazuta, macar o sigura data-n viata! (galerie foto)

spot_img

DISTRIBUIȚI


VIDEO – MERITA VAZUT – Gradina Zoologica de la… de actualmm

Locatia Gradinii Zoologice din Nyiregyhaza este intr-o padure. O locatie superb pentru o zi de primavara calduroasa. Este prima gradina zoo infiintata in Ungaria si se intinde pe aproximativ 30 de hectare. Gazduieste peste 3.000 de specii si 5.000 animale si este vizitata annual de peste 300.000 de turisti. Preturile biletelor sunt accesibile: intre 1.800 forinti si 8.900 forinti (2 adulti si 3 copii).

Grădina Zoo este structurată pe regiuni: Polară, Casa Tropicală, Panorama Africa, Lumea Americii de Nord, Casa Americii de Sud, Piramida Verde, Ocenarium etcPiramida Verde şi Ocenarium-ul a costat aproximativ 3 milioane de euro, bani europeni fireste.

Nu va dezvaluim prea multe detalii pentru ca vrem sa le vedeti dumneavoastra. Va spunem doar atat ca Piramida Verde are în subteran reconstituit climatul Oceanului Indian, unde într-un rezervor de 500 de mii de litri de apă sărată (prin mijlocul căruia există un culoar din sticlă, prin care turiştii trec, prin mijlocul rechinilor) se găsesc rechini, precum şi o multitudine de corali. În alte bazine sunt tot felul de peşti de la pirania, murene  la formaţiuni de corali şi căluţi de mare.

Va asiguram ca nu lipsesc nici magazinele de suveniruri care sa va aminteasca prin cate locuri ale Pamantului ati cutreierat.

 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA