AcasăEvenimentVIDEO EXCLUSIV - DEMOLARI CU SCANDAL - ACTUALIZARE -Tiganii de pe Pirita...

VIDEO EXCLUSIV – DEMOLARI CU SCANDAL – ACTUALIZARE -Tiganii de pe Pirita se opun demolarii.Unul dintre ei si-a incendiat singur constructia ilegala (galerie foto)

DISTRIBUIȚI

UN RROMI SI-A APRINS SINGUR COLIBA

DECLARATIA PRIMARULUI CATALIN CHERECHES

IMAGINI CU SCANDALUL DE PE PIRITA

evacuare rromi cu scandal baia mare actualmm de actualmm

Demolarile au inceput inca de la primele ore ale diminetii, cand la fata locului s-au prezentat mai multi politisti locali care sa coordoneze buna desfasurare a actiunii. Insa, de indata ce si-au facut aparitia utilajele de demolare tiganii de pe pirita au inceput sa faca scandal si sa se opuna vehement demolarilor. La un moment dat unul dintre „propietarii” unei colibe, enervat la maxim de actiunea in plina desfasurare, a aruncat o substanta inflamabila peste coliba sa si i-a dat foc. IImediat la fata locului au sosit si pompierii insa nu au mai avut ce salva, coliba era arsa in totalitate.
In ciuda a toate cele intamplate, demolarile contiuna si la aceasta ora.In plus cei care locuiesc in zona piritei au fost instiintati inca de saptamana trecuta ca sa-si stranga lucrurile si sa plece, pentru ca, colibele le vor fi demolate.
ACTUALIZARE 1

Situatia devine si mai tensionata pe pirita.Tiganii se incapataneaza sa-si pastreze colibele si unii chiar s-au inchis in imobilele improvizate, impreuna cu familiile, sperand ca in acest fel sa impiedice demolarea acestora. Unul dintre acestia a luat o butelie in mana si a dat drumul la gaz iar in mana tinea o bricheta pe care ameninta ca o aprinde. In cele din urma jandarmii, politia locala, pompierii s-au pregatit pentru interventie. In cele din urma barbatul a fost convins iar butelia cu gaz scoasa afara.

Apoi geamurile au inceput a fi sparte din interior. Cand nu au mai avut ce sparge oamenii au iesit din colibe afara, iar buldozerele au demolat constructiile ilegale.

ACTUALIZARE 2

Oficialii prezenti au identificat circa 110 persoane care stateau ilegal in zona in cele 26 de colibe ridicate ilegal in zona Pirita. Marea majoritate a acestora sunt venite din alte judete.

Utilajele firmei de salubritate au incarcat in masini toate mizeriile, zona fiind ecologizata.

Vasile Dale si Ada, ActualMM.ro

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA